Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Konfektkugler med bailey og kaffe

Henriette akHenriette Kristiansen

Nem ganeforkælende hverdagsmad. Variation i hverdagsmaden? Her kan alle kan være med.

3. december 2019
Vi har skudt gang i jukekonfekt produktionen herhjemme. Findes der noget bedre end marcipan, nougat og chokolade i skøn forening Jeg tror det ikke! Her har jeg kombineret den skønne treenighed med to forskellige smage; hhv. bailey og kaffe..

Opskrift på konfektkugler med bailey og kaffe

Vi har skudt gang i jukekonfekt produktionen herhjemme…. ? Findes der noget bedre end marcipan, nougat og chokolade i skøn forening? Jeg tror det ikke! ?
Her har jeg kombineret den skønne treenighed med to forskellige smage; hhv. bailey og kaffe… ?

Jeg syns smagene klæder marcipanen og chokoladen utroligt godt og så er de her kugler ret simple at lave og kan udformes og pyntes på utallige måder. ? Jeg har overtrukket med chokolade og drysset med kakao eller flormelis, men du kunne bruge lige hvad du synes, fx hakkede mandler, kokosmel osv. ☺️

Ønsker jer den allerbedste dag derude! ?
 


Konfektkugler med bailey og kaffe

Vi har skudt gang i jukekonfekt produktionen herhjemme. Findes der noget bedre end marcipan, nougat og chokolade i skøn forening Jeg tror det ikke! Her har jeg kombineret den skønne treenighed med to forskellige smage; hhv. bailey og kaffe..
Forfatter: Henriette Kristiansen
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 10 minutter

Ingredienser

Baileys-kugler

  • 125 gram Marcipan
  • 1.5 spsk. Kakao
  • 2 spsk. Baileys
  • 25 gram Nougat

Kaffe-kugler

  • 125 gram Marcipan
  • 1 spsk. Kakao
  • 2 spsk. Stærk kaffe
  • 25 gram Nougat

Pynt

  • 100 gram Mørk chokolade
  • 100 gram Mælkechokolade
  • 100 gram Hvid chokolade
  • Kakao
  • Flormelis

Sådan gør du

  • Rør ingredienserne sammen til en masse og form kugler af massen, put et lille stykke nougat inden i hver.
    Lad den sætte sig på køl en halv times tid.
    Put hver chokolade i en lille skål og smelt i mikroovn.
    Hold godt øje og rør et par gange undervejs, så det ikk brænder på.
    Dyp hver kugle i chokolade og pynt med mere chokolade, flormelis eller kakao.
    Sæt på køl en halv times tid, til chokoladen er stivnet.
    Enjoy! ?