Opskrift på konfektkugler med bailey og kaffe
Vi har skudt gang i jukekonfekt produktionen herhjemme…. ? Findes der noget bedre end marcipan, nougat og chokolade i skøn forening? Jeg tror det ikke! ?
Her har jeg kombineret den skønne treenighed med to forskellige smage; hhv. bailey og kaffe… ?
Jeg syns smagene klæder marcipanen og chokoladen utroligt godt og så er de her kugler ret simple at lave og kan udformes og pyntes på utallige måder. ? Jeg har overtrukket med chokolade og drysset med kakao eller flormelis, men du kunne bruge lige hvad du synes, fx hakkede mandler, kokosmel osv. ☺️
Ønsker jer den allerbedste dag derude! ?
Konfektkugler med bailey og kaffe
Ingredienser
Baileys-kugler
- 125 gram Marcipan
- 1.5 spsk. Kakao
- 2 spsk. Baileys
- 25 gram Nougat
Kaffe-kugler
- 125 gram Marcipan
- 1 spsk. Kakao
- 2 spsk. Stærk kaffe
- 25 gram Nougat
Pynt
- 100 gram Mørk chokolade
- 100 gram Mælkechokolade
- 100 gram Hvid chokolade
- Kakao
- Flormelis
Sådan gør du
- Rør ingredienserne sammen til en masse og form kugler af massen, put et lille stykke nougat inden i hver. Lad den sætte sig på køl en halv times tid. Put hver chokolade i en lille skål og smelt i mikroovn. Hold godt øje og rør et par gange undervejs, så det ikk brænder på. Dyp hver kugle i chokolade og pynt med mere chokolade, flormelis eller kakao. Sæt på køl en halv times tid, til chokoladen er stivnet. Enjoy! ?