Opskrift på kold bearnaise creme
Den dejlige smag af Sauce Bearnaise, blot i en kold sauce i stedet for.
En varm sommerdag med bøffer på grillen giver som regel ikke en anledning til at stå og lave en hjemmerørt Sauce Bearnaise. Men den fede og syrlige passer bare så fantastisk sammen med en god bøf, så her har vi vores udgave af en let, hjemmelavet kold bearnaise dressing.
Ingredienserne skal blot røres sammen, og trække i et par minutter – så bliver det ikke nemmere.
Ideen til opskriften fik jeg af en ven for mange år siden, da han blot rørte en bøtte creme fraiche sammen med et brev Knorr Bearnaise-pulver. Det brugte han som dip til chips.
Kold bearnaise creme
Ingredienser
- 150 gram Creme Fraiche 18 %
- 1 spsk. Bearnaise essens
- 1 spsk. Estragon Frisk eller tørret.
- 1 tsk. Citronsaft
- 1 tsk. Flagesalt
- Hvid peber Efter smag. Kan udelades
- Cayennepeber Efter smag. Kan udelades
Sådan gør du
- Opskriften er super let at lave:
- Bland creme fraiche sammen med bearnaise essens, estragon, citronsaft og flagesalt.
- Smag den herefter til med hvid peber, cayennepeber og evt. mere salt/essens.
- Lad den trække i et par minutter og den er klar til servering.