ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Kold bearnaise creme

PER ASMUSSEN | 15. april 2019
Den dejlige smag af Sauce Bearnaise, blot i en kold sauce i stedet for. En varm sommerdag med bøffer på grillen giver som regel ikke en anledning til at stå og lave en hjemmerørt Sauce Bearnaise.

Den dejlige smag af Sauce Bearnaise, blot i en kold sauce i stedet for.

En varm sommerdag med bøffer på grillen giver som regel ikke en anledning til at stå og lave en hjemmerørt Sauce Bearnaise. Men den fede og syrlige passer bare så fantastisk sammen med en god bøf, så her har vi vores udgave af en let, hjemmelavet kold bearnaise dressing.

Ingredienserne skal blot røres sammen, og trække i et par minutter – så bliver det ikke nemmere.

Ideen til opskriften fik jeg af en ven for mange år siden, da han blot rørte en bøtte creme fraiche sammen med et brev Knorr Bearnaise-pulver. Det brugte han som dip til chips.


Antal: 4 personer

Kold bearnaise creme

Den dejlige smag af Sauce Bearnaise, blot i en kold sauce i stedet for. En varm sommerdag med bøffer på grillen giver som regel ikke en anledning til at stå og lave en hjemmerørt Sauce Bearnaise.
No ratings yet
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: Per Asmussen
Ret: Dressing
Køkken: Fransk
Forb. tid: 5 minutter
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Ingredienser

  • 150 gram Creme Fraiche 18 %
  • 1 spsk. Bearnaise essens
  • 1 spsk. Estragon Frisk eller tørret.
  • 1 tsk. Citronsaft
  • 1 tsk. Flagesalt
  • Hvid peber Efter smag. Kan udelades
  • Cayennepeber Efter smag. Kan udelades

Sådan gør du

  • Opskriften er super let at lave:
  • Bland creme fraiche sammen med bearnaise essens, estragon, citronsaft og flagesalt. 
  • Smag den herefter til med hvid peber, cayennepeber og evt. mere salt/essens.
  • Lad den trække i et par minutter og den er klar til servering.

Noter

Mht. bearnaise essensen. Så kan du lave din egen (se opskriften herunder) eller blot bruge en købeudgave.
 

Om forfatteren


Per er stifter af og redaktør på GastroFun.dk. Pers hjerte banker især for sous vide-teknikken, saucer og krogmodnet kød. Hans mission er at få danskerne til at spise bedre, lege og eksperimentere i køkkenet.