Den dejlige smag af Sauce Bearnaise, blot i en kold sauce i stedet for. En varm sommerdag med bøffer på grillen giver som regel ikke en anledning til at stå og lave en hjemmerørt Sauce Bearnaise.
Forfatter: Per Asmussen
Ret: Dressing
Køkken: Fransk
Keyword: Grill, Sauce, Sauce Bearnaise, Tilbehør
Forb. tid: 5 minutterminutter
Din skærm forbliver tændt
Ingredienser
150gramCreme Fraiche18 %
1spsk.Bearnaise essens
1spsk.EstragonFrisk eller tørret.
1tsk.Citronsaft
1tsk.Flagesalt
Hvid peberEfter smag. Kan udelades
CayennepeberEfter smag. Kan udelades
Sådan gør du
Opskriften er super let at lave:
Bland creme fraiche sammen med bearnaise essens, estragon, citronsaft og flagesalt.
Smag den herefter til med hvid peber, cayennepeber og evt. mere salt/essens.
Lad den trække i et par minutter og den er klar til servering.
Din skærm forbliver tændt
Noter
Mht. bearnaise essensen. Så kan du lave din egen (se opskriften herunder) eller blot bruge en købeudgave.