Go Back
+ servings
Antal: 4 personer

Kold bearnaise creme

Den dejlige smag af Sauce Bearnaise, blot i en kold sauce i stedet for. En varm sommerdag med bøffer på grillen giver som regel ikke en anledning til at stå og lave en hjemmerørt Sauce Bearnaise.
Forfatter: Per Asmussen
Ret: Dressing
Køkken: Fransk
Keyword: Grill, Sauce, Sauce Bearnaise, Tilbehør
Forb. tid: 5 minutter

Ingredienser

  • 150 gram Creme Fraiche 18 %
  • 1 spsk. Bearnaise essens
  • 1 spsk. Estragon Frisk eller tørret.
  • 1 tsk. Citronsaft
  • 1 tsk. Flagesalt
  • Hvid peber Efter smag. Kan udelades
  • Cayennepeber Efter smag. Kan udelades

Sådan gør du

  • Opskriften er super let at lave:
  • Bland creme fraiche sammen med bearnaise essens, estragon, citronsaft og flagesalt. 
  • Smag den herefter til med hvid peber, cayennepeber og evt. mere salt/essens.
  • Lad den trække i et par minutter og den er klar til servering.

Noter

Mht. bearnaise essensen. Så kan du lave din egen (se opskriften herunder) eller blot bruge en købeudgave.