
En virkelig nem og lækker opskrift på den kendte klassiske, kokostoppe.
I opskriften bruges kondenseret mælk, som er indkogt mælk med et højt indhold af sukker. Derfor er det ikke nødvendigt at tilsætte ekstra sukker i opskriften, da mælken søder rigeligt.
Nyd kokostoppene som en kage til kaffen, eller server dem som en lille, nem dessert.

Kokostoppe
Ingredienser
- 1 dåse Kondenseret mælk
- 300 gram Kokosmel
- 200 gram Mørk chokolade
Sådan gør du
- Bland kondenseret mælk og kokosmel i en skål.
- Rør blandingen sammen, til den er sammenhængende.
- Form små toppe af kokosmassen med to teskeer og form dem med fingrene dyppet i koldt vand.
- Sæt de færdigformede kokostoppe på en bageplade med bagepapir.
- Bag dem 10 minutter ved 175 grader.
- Smelt chokoladen i en skål over vandbad.
- Når kokostoppene er kolde, dyppes de i den smeltede chokolade.
- Lad chokoladen størkne, før kagerne serveres.
Om forfatteren
Anne Mette elsker at eksperimentere med nye ting i køkkenet - gerne med sæsonens råvarer - hvad enten det er syltning, bagning eller madlavning!