x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Kokostoppe

ANNE METTE AUTZEN | 6. september 2018

En virkelig nem og lækker opskrift på den kendte klassiske, kokostoppe.

I opskriften bruges kondenseret mælk, som er indkogt mælk med et højt indhold af sukker. Derfor er det ikke nødvendigt at tilsætte ekstra sukker i opskriften, da mælken søder rigeligt.

Nyd kokostoppene som en kage til kaffen, eller server dem som en lille, nem dessert. 


Kokostoppe

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 10 minutter
Antal: 1 Portion
Forfatter: Anne Mette Autzen

Ingredienser

  • 1 can Kondenseret mælk
  • 300 gram Kokosmel
  • 200 gram Mørk chokolade

Sådan gør du

  • Bland kondenseret mælk og kokosmel i en skål.
    Rør blandingen sammen, til den er sammenhængende.
    Form små toppe af kokosmassen med to teskeer og form dem med fingrene dyppet i koldt vand. 
    Sæt de færdigformede kokostoppe på en bageplade med bagepapir.
    Bag dem 10 minutter ved 175 grader.
    Smelt chokoladen i en skål over vandbad.
    Når kokostoppene er kolde, dyppes de i den smeltede chokolade.
    Lad chokoladen størkne, før kagerne serveres.

Om forfatteren


Anne Mette elsker at eksperimentere med nye ting i køkkenet - gerne med sæsonens råvarer - hvad enten det er syltning, bagning eller madlavning!