ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Kokostoppe

ANNE METTE AUTZEN | 6. september 2018
En virkelig nem og lækker opskrift på den kendte klassiske, kokostoppe. Nyd kokostoppene som en kage til kaffen, eller server dem som en lille, nem dessert. 

En virkelig nem og lækker opskrift på den kendte klassiske, kokostoppe.

I opskriften bruges kondenseret mælk, som er indkogt mælk med et højt indhold af sukker. Derfor er det ikke nødvendigt at tilsætte ekstra sukker i opskriften, da mælken søder rigeligt.

Nyd kokostoppene som en kage til kaffen, eller server dem som en lille, nem dessert.


Kokostoppe

En virkelig nem og lækker opskrift på den kendte klassiske, kokostoppe. Nyd kokostoppene som en kage til kaffen, eller server dem som en lille, nem dessert. 
No ratings yet
Udskriv Pin
Ret: Bagning, Sødt
Køkken: Dansk
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 10 minutter
Antal: 1 portion
Forfatter: Anne Mette Autzen

Ingredienser

  • 1 dåse Kondenseret mælk
  • 300 gram Kokosmel
  • 200 gram Mørk chokolade

Sådan gør du

  • Bland kondenseret mælk og kokosmel i en skål.
  • Rør blandingen sammen, til den er sammenhængende.
  • Form små toppe af kokosmassen med to teskeer og form dem med fingrene dyppet i koldt vand. 
  • Sæt de færdigformede kokostoppe på en bageplade med bagepapir.
  • Bag dem 10 minutter ved 175 grader.
  • Smelt chokoladen i en skål over vandbad.
  • Når kokostoppene er kolde, dyppes de i den smeltede chokolade.
  • Lad chokoladen størkne, før kagerne serveres.

Om forfatteren


Anne Mette elsker at eksperimentere med nye ting i køkkenet - gerne med sæsonens råvarer - hvad enten det er syltning, bagning eller madlavning!