Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Kartoffelsalat med tomater, sukkerærter og feta

Henriette akHenriette Kristiansen

Nem ganeforkælende hverdagsmad. Variation i hverdagsmaden? Her kan alle kan være med.

15. april 2024
Endnu en herlig kartoffelsalat til sommerens grillmad. Denne her er med nye kartofler, spinat, slikærter soltørrede tomater, peberfrugt og et strejf af chili. Frisk, sødt, sprødt og blødt i skøn forening – og lige med lidt kant fra chilien, der ryger med i en mundfuld ind imellem.
Kartoffelsalat med tomater, sukkerærter og feta

Opskrift på kartoffelsalat med tomater, sukkerærter og feta

Endnu en herlig kartoffelsalat til sommerens grillmad. Denne her er med nye kartofler, spinat, slikærter soltørrede tomater, peberfrugt og et strejf af chili. Frisk, sødt, sprødt og blødt i skøn forening – og lige med lidt kant fra chilien, der ryger med i en mundfuld ind imellem.

Salaten er vendt i en hvidløgs/citrondressing og er i det hele taget en lille tur ud i mange skønne smagsindtryk. Den er god.. Og så den nem. Perfekt som tilbehør til kød og grillretter.


Kartoffelsalat med tomater, sukkerærter og feta
Antal: 4 personer

Kartoffelsalat med tomater, sukkerærter og feta

Endnu en herlig kartoffelsalat til sommerens grillmad. Denne her er med nye kartofler, spinat, slikærter soltørrede tomater, peberfrugt og et strejf af chili. Frisk, sødt, sprødt og blødt i skøn forening – og lige med lidt kant fra chilien, der ryger med i en mundfuld ind imellem.
Forfatter: Henriette Kristiansen
Ret: Salat, Tilbehør
Køkken: Dansk
Tilb. tid: 30 minutter

Ingredienser

  • 500 gram Kartofler små nye
  • 100 gram Sukkerærter
  • 3 stk. Forårsløg
  • 50 gram Soltørrede tomater
  • 1 stk. Rød peberfrugt
  • 1 stk. Chili rød chilifrugt
  • 1 håndfuld Frisk spinat

Dressing

  • 3 spsk. Olivenolie
  • 1 spsk. Citronsaft
  • 2 fed Hvidløg
  • 1 tsk. Dijonsennep
  • 1 tsk. Honning flydende
  • Salt og Peber

Topping

  • 1 håndfuld Sesamfrø

Sådan gør du

  • Skrub kartoflerne og kog dem møre.
  • Skær sukkerærter og soltørrede tomater i mindre stykker og skær forårsløg i tynde skiver. Skær peberfrugt og chili i tern (husk at fjerne kerner era chili). Put alt i en skål sammen med spinaten.
  • Rør alle ingredienser til dressingen sammen og dryp i skålen. Vend forsigtigt rundt. Server med sesamfrø på toppen.