Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Karamelliseret hvid chokolade

Anette-Anette Søstrøm Asmussen
 

Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.

18. juni 2018
Brændt hvid chokolade er det samme som karamelliseret hvid chokolade. Opskriften her er simpel og du får et sprødt og velsmagende drys/tilbehør til en dessert der mangler et pift.

Opskrift på karamelliseret hvid chokolade

Brændt hvid chokolade er det samme som karamelliseret hvid chokolade. Opskriften her er simpel og du får et sprødt og velsmagende drys/tilbehør til en dessert der mangler et pift.


Karamelliseret hvid chokolade

Brændt hvid chokolade er det samme som karamelliseret hvid chokolade. Opskriften her er simpel og du får et sprødt og velsmagende drys/tilbehør til en dessert der mangler et pift.
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen
Ret: Dessert, Sødt
Køkken: Fransk
Forb. tid: 1 minute
Tilb. tid: 8 minutter

Ingredienser

  • 2 spsk. Hvid chokolade Skal være en god kvalitet

Sådan gør du

  • Hvis du bruger chokoladeknapper skal de bare fordeles på en bagepapirs beklædt bageplade (eller i et ildfast fad).
  • Hvis ikke, så skal du groft hakke den hvide chokolade først.
  • Tilbered det i cirka 8 minutter ved 200 grader varmluft.
  • Lad det køle af i cirka 5 minutter og så skal det smuldres.