Brændt hvid chokolade er det samme som karamelliseret hvid chokolade. Opskriften her er simpel og du får et sprødt og velsmagende drys/tilbehør til en dessert der mangler et pift.

Opskrift på karamelliseret hvid chokolade
Brændt hvid chokolade er det samme som karamelliseret hvid chokolade. Opskriften her er simpel og du får et sprødt og velsmagende drys/tilbehør til en dessert der mangler et pift.

Karamelliseret hvid chokolade
Brændt hvid chokolade er det samme som karamelliseret hvid chokolade. Opskriften her er simpel og du får et sprødt og velsmagende drys/tilbehør til en dessert der mangler et pift.
Ingredienser
- 2 spsk. Hvid chokolade Skal være en god kvalitet
Sådan gør du
- Hvis du bruger chokoladeknapper skal de bare fordeles på en bagepapirs beklædt bageplade (eller i et ildfast fad).
- Hvis ikke, så skal du groft hakke den hvide chokolade først.
- Tilbered det i cirka 8 minutter ved 200 grader varmluft.
- Lad det køle af i cirka 5 minutter og så skal det smuldres.