x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Karamelliseret hvid chokolade

ANETTE SøSTRøM ASMUSSEN | 18. juni 2018

Brændt hvid chokolade er det samme som karamelliseret hvid chokolade. Opskriften her er simpel og du får et sprødt og velsmagende drys/tilbehør til en dessert der mangler et pift.


Karamelliseret hvid chokolade

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 1 minute
Tilb. tid: 8 minutter
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen

Ingredienser

  • 2 spsk. Hvid chokolade Skal være en god kvalitet

Sådan gør du

  • Hvis du bruger chokoladeknapper skal de bare fordeles på en bagepapirs beklædt bageplade (eller i et ildfast fad).
    Hvis ikke, så skal du groft hakke den hvide chokolade først.
    Karamelliseret hvid chokolade
    Tilbered det i cirka 8 minutter ved 200 grader varmluft.
    Karamelliseret hvid chokolade
    Lad det køle af i cirka 5 minutter og så skal det smuldres.

Om forfatteren


Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.