Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Hybenchutney

madsglunde

Mads er 26 år og går meget op i madlavning, og sunde alternativer

25. august 2020

Opskrift på hybenchutney

Lækker hybenchutney ?

Som nogle af jer nok har set står hybenbuskene så flot lige nu. Det er virkelig sæson for hyben og det har jeg selvfølgelig udnyttet ?❤

Jeg har plukket lidt hyben og afprøvet lidt forskelligt ??☀️

Særligt denne syntes jeg blev rigtig god, nemlig hybenchutney??

Det kan bruges på alt muligt forskelligt, på kød, i salat eller sandwich, som spread til brød osv. osv. Det forsætter bare ?

I får her min opskrift og så håber jeg i har lyst til at prøve den, hyben bliver ikke bedre end de er lige nu ☀️?


Servings: 1 glas

Hybenchutney

Author: madsglunde
Keyword: Tilbehør
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 45 minutter

Ingredients

  • 200 gram Hyben renset og uden kerner
  • 1 stk. Rødløg finthakket
  • 50 gram Sukker
  • 0.5 deciliter Balsamico
  • 2 deciliter Vand
  • 2 fed Hvidløg
  • 1 stk. Æbler
  • 1 tsk. Timian tørret

Instructions

  • Toppen og bunden skæres af hybenfrugterne.
    Herefter renses de for kerner.
    Alle ingredienserne kommes nu i en gryde og det hele simrer her til både hyben, løg og æbler er kogt møre (ca. 45 minutter).
    Den varme hybenchutney kommes nu på skoldede og fuldstædig rene glas og de lukkes med det samme.
    Glassene stilles sidst på køl.
    Du kan også bruge den med det samme.