Opskrift på hybenchutney
Lækker hybenchutney ?
Som nogle af jer nok har set står hybenbuskene så flot lige nu. Det er virkelig sæson for hyben og det har jeg selvfølgelig udnyttet ?❤
Jeg har plukket lidt hyben og afprøvet lidt forskelligt ??☀️
Særligt denne syntes jeg blev rigtig god, nemlig hybenchutney??
Det kan bruges på alt muligt forskelligt, på kød, i salat eller sandwich, som spread til brød osv. osv. Det forsætter bare ?
I får her min opskrift og så håber jeg i har lyst til at prøve den, hyben bliver ikke bedre end de er lige nu ☀️?

Hybenchutney
Ingredients
- 200 gram Hyben renset og uden kerner
- 1 stk. Rødløg finthakket
- 50 gram Sukker
- 0.5 deciliter Balsamico
- 2 deciliter Vand
- 2 fed Hvidløg
- 1 stk. Æbler
- 1 tsk. Timian tørret
Instructions
- Toppen og bunden skæres af hybenfrugterne. Herefter renses de for kerner. Alle ingredienserne kommes nu i en gryde og det hele simrer her til både hyben, løg og æbler er kogt møre (ca. 45 minutter). Den varme hybenchutney kommes nu på skoldede og fuldstædig rene glas og de lukkes med det samme. Glassene stilles sidst på køl. Du kan også bruge den med det samme.