x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Hybenchutney

MADSGLUNDE | 25. august 2020

Lækker hybenchutney ?

Som nogle af jer nok har set står hybenbuskene så flot lige nu. Det er virkelig sæson for hyben og det har jeg selvfølgelig udnyttet ?❤

Jeg har plukket lidt hyben og afprøvet lidt forskelligt ??☀️

Særligt denne syntes jeg blev rigtig god, nemlig hybenchutney??

Det kan bruges på alt muligt forskelligt, på kød, i salat eller sandwich, som spread til brød osv. osv. Det forsætter bare ?

I får her min opskrift og så håber jeg i har lyst til at prøve den, hyben bliver ikke bedre end de er lige nu ☀️?


Hybenchutney

No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Tilbehør
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 45 minutter
Antal: 1 glas
Forfatter: madsglunde

Ingredienser

  • 200 gram Hyben renset og uden kerner
  • 1 stk. Rødløg finthakket
  • 50 gram Sukker
  • 0.5 deciliter Balsamico
  • 2 deciliter Vand
  • 2 fed Hvidløg
  • 1 stk. Æble
  • 1 tsk. Timian tørret

Sådan gør du

  • Toppen og bunden skæres af hybenfrugterne.
    Herefter renses de for kerner.
    Alle ingredienserne kommes nu i en gryde og det hele simrer her til både hyben, løg og æbler er kogt møre (ca. 45 minutter).
    Den varme hybenchutney kommes nu på skoldede og fuldstædig rene glas og de lukkes med det samme.
    Glassene stilles sidst på køl.
    Du kan også bruge den med det samme.

Om forfatteren


Mads er 26 år og går meget op i madlavning, og sunde alternativer ??‍?

Følg mig på Instagram her.