x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Hvide Asparges Sous Vide

PER ASMUSSEN | 5. maj 2018

Lækre friske hvide asparges, der tilberedes til perfekt ved hjælp af sous vide teknikken.


Hvide Asparges Sous Vide

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 2 minutter
Tilb. tid: 30 minutter
Antal: 2 Portioner
Forfatter: Per Asmussen

Ingredienser

  • 1 bunch Asparges Hvide
  • 1 spsk. Sukker
  • 1 spsk. Salt

Sådan gør du

  • Man skal skrælle den hvide asparges, for at få en god oplevelse. Den skal skrælles hele vejen rundt, lige som hvis man skræller en kartoffel. Der må ikke være helligdage, så man får trevler i munden.
    Den nemmeste måde at skrælle dem på er, at man holder fast ved hovedet og skræller ned mod bunden af sit asparges. Hovedet skal ikke skrælles, og når man knækker den nederste del af roden, må der ikke hænge fibre ved. Hvis der gør, skal der skrælles mere af. 
    Hvide asparges
    Drys herefter dine asparges med en smule salt og sukker på hver side og vakuumpak dem. 
    Hvide asparges
    Tilbered dem i sous vide/vandbad i 30 minutter ved 85 grader og de er klar til servering.
    De hvide asparges smager fantastisk på denne måde, da de ikke mister noget smag til kogevandet. Derudover bliver væsken inde i dine asparges.

Noter

De hvide asparges passer godt til et Stjerneskud eller sammen med Sauce Mousseline eller Beurre Noisette.

Om forfatteren


Per er stifter af og redaktør på GastroFun.dk. Pers hjerte banker især for sous vide-teknikken, saucer og krogmodnet kød. Hans mission er at få danskerne til at spise bedre, lege og eksperimentere i køkkenet.