Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Hvid chokoladeparfait

Anette-Anette Søstrøm Asmussen
 

Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.

12. marts 2018
Nem og lækker is: Parfait er en is der ikke legeres (varmes op) ved tilberedningen. Den laves ved at fløden piskes til flødeskum, hvilket gør parfait naturligt luftig. Det er derfor en ideel måde at lave is på, hvis man ikke ejer en ismaskine.

Opskrift på hvid chokoladeparfait

Parfait er en is der ikke legeres (varmes op) ved tilberedningen. Den laves ved at fløden piskes til flødeskum, hvilket gør parfait naturligt luftig. Det er derfor en ideel måde at lave is på, hvis man ikke ejer en ismaskine.


Antal: 1 Liter

Hvid chokoladeparfait

Nem og lækker is: Parfait er en is der ikke legeres (varmes op) ved tilberedningen. Den laves ved at fløden piskes til flødeskum, hvilket gør parfait naturligt luftig. Det er derfor en ideel måde at lave is på, hvis man ikke ejer en ismaskine.
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen
Ret: Sødt
Køkken: Fransk
Keyword: Dessert, Is, Kage
Forb. tid: 30 minutter
Tilb. tid: 1 day

Ingredienser

  • 2.5 deciliter Fløde
  • 0.5 Vaniljestang
  • 4 Pasteuserede æggeblommer 2 bægre
  • 60 gram Flormelis

Sådan gør du

  •  Pisk fløden til skum, og sæt til side.
    Skrab vaniljekornene fra vaniljestangen, og pisk æggeblommerne Sammen med flormelis og vaniljekorn til det er let og luftigt  (tager ca. 7 minutter med en elpisker).
    Hæld den smeltede chokolade i, og rør godt. Vend forsigtigt flødeskummet i chokolademassen med en dejskraber.
    Hæld parfaiten op i den ønskede form og sæt på frost natten over.

Noter