x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Hvid chokoladeparfait

ANETTE SøSTRøM ASMUSSEN | 12. marts 2018
Nem og lækker is

Parfait er en is der ikke legeres (varmes op) ved tilberedningen. Den laves ved at fløden piskes til flødeskum, hvilket gør parfait naturligt luftig. Det er derfor en ideel måde at lave is på, hvis man ikke ejer en ismaskine.


Hvid chokoladeparfait

Nem og lækker is
No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Dessert, Is, Kage
Forb. tid: 30 minutter
Tilb. tid: 1 day
Antal: 1 Liter
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen

Ingredienser

  • 2.5 deciliter Fløde
  • 0.5 Vaniljestang
  • 4 Pasteuserede æggeblommer 2 bægre
  • 60 gram Flormelis

Sådan gør du

  •  Pisk fløden til skum, og sæt til side.
    Skrab vaniljekornene fra vaniljestangen, og pisk æggeblommerne Sammen med flormelis og vaniljekorn til det er let og luftigt  (tager ca. 7 minutter med en elpisker).
    Hæld den smeltede chokolade i, og rør godt. Vend forsigtigt flødeskummet i chokolademassen med en dejskraber.
    Hæld parfaiten op i den ønskede form og sæt på frost natten over.

Noter

Om forfatteren


Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'my_deregister_scripts' not found or invalid function name in /home/gastrof1/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 287