Panna cotta med hvid chokolade smager skønt, og fedmen i chokoladen opvejes her af en frisk og lækker coulis af hindbær.
Lav gerne desserten klar dagen i forvejen. Den kan fint vente en dag på køl, og du sparer tid i køkkenet, hvis du f.eks. skal servere desserten for gæster.

Ingredienser
- 120 gram Hvid chokolade
- 5 deciliter Piskefløde
- 20 gram Sukker
- 2.5 stk. Husblas i ark/blade
- 300 gram Hindbær friske eller frosne
- 50 gram Flormelis
Sådan gør du
Panna cotta:
Læg husblasbladene i blød i koldt vand i cirka 30 minutter. Så bliver de helt bløde og langt nemmere at arbejde med. Hak den hvide chokolade meget fint. Kom fløde og sukker i en tykbundet gryde og bring det i kog. Tag gryden af varmen. Kom den hvide chokolade ned i flødeblandingen og rør godt rundt med et håndpiskeris, til chokoladen er smeltet. Tag husblassen op af vandet og knug den fri for væde. Kom husblassen ned i den varme fløde/chokoladeblanding og rør atter i blandingen, til husblassen er helt smeltet. Passer massen gennem en sigte for at sikre dig, at den færdige dessert er helt uden klumper af husblas. Fordel blandingen i 6 små kopper eller glas og sæt dem i køleskabet i minimum 4 timer.Hindbærcoulis:
Optø hindbærrene, hvis du bruger frosne bær. Blend bærrene med flormelis, til massen er helt jævn og glat. Passer hindbærcoulisen gennem en fintmasket sigte, så kernerne sorteres fra. Kom coulisen i en skål og sæt den på køl, til den skal serveres.
Om forfatteren
Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.