x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Hvid chokolade espuma

Redaktion | 5. september 2018

Hvid chokoladeespuma passer perfekt til sensommerens friske, søde bær.

Denne dessert er lækker, frisk og enkel, og den er en perfekt afslutning ovenpå en tung middag, hvor appetitten ikke er til en tung kage.

Hvid chokolade espuma

No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Chokolade, Dessert, Molekylær Gastronomi, sifon
Forb. tid: 2 timer
Tilb. tid: 5 minutter
Forfatter: Redaktion

Ingredienser

  • 24 gram Instant gel eller 3 blade husblas
  • 1.5 deciliter Piskefløde
  • 1.5 deciliter Sødmælk
  • 15 gram Sukker
  • 100 gram Hvid chokolade grofthakket
  • 2 stk. Æggeblommer

Sådan gør du

  • Kom fløde, mælk og sukker i en gryde og kog det op.  
    Tag gryden af varmen og rør instant gel og den hakkede hvide chokolade i. Rør i blandingen, så chokoladen smelter.
    Når blandingen og rørt jævn og glat, tilsættes æggeblommerne.
    Rør til blandingen er helt glat og hæld den på en sifonflaske.
    Sæt flasken på køl, til den er helt kold.
    Tag flasken ud af køleskaber cirka 1 time inden servering.
    Tilsæt 1-2 patroner og ryst den godt.
    Sprøjt espumaen ud over din favorit sensommerdessert.

Noter

Bruger du husblas, skal den udblødes i koldt vand i cirka 30 minutter før brug.
Tilsæt husblas efter, du har tilsat æggeblommerne, når blandingen ikke er for varm.

Om forfatteren


Vores artikler er altid skrevet ud fra vores holdninger og de emner, vi interesserer os for. Skriv til os på redaktion@gastrofun.dk hvis du har feedback.

Molekymi.dk