Opskrift på hjemmelavet marcipanbrød
Skal der laves konfekt en af dagene….?
Prøv det her skønne marcipanbrød med hvid chokoladecreme, tranebær og lakrids – mums for en kombi ?
Marcipanbrød med hvid chokolade, tranebær og lakrids (2 brød)

Antal: brød
Hjemmelavet marcipanbrød
Ingredienser
Marcipanbrød
- 100 gram Hvid chokolade
- 0.5 deciliter Fløde
- 1.5 tsk. Lakridspulver
- 25 gram Tørret tranebær
- 175 gram Marcipan
- mandelflager lidt hakkede
Pynt
- 100 gram Mørk chokolade
- hakkede mandler 1 lille håndfuld
- Tørrede bær hindbær
- Lakridsgranulat
Sådan gør du
- Hak den hvide chokolade fint og kom den i en lille skål. Opvarm fløden til lige under kogepunktet og hæld den over chokoladen. Rør til chokolade og fløde er smeltet sammen til en fin ganache. Hak tranebæren og kom i ganachen sammen med lakridspulver. Rul marcipanen ud til et rektangel i lidt flormelis. Smør ganachen på og drys med hakkede mandelflager. Stil den åbne rulle på køl til ganachen har sat sig lidt (cirka 15 minutter). Rul nu marcipanbrødet tæt sammen på den korte led. Smelt din mørke chokolade over vandbad eller i mikroovn og smør på marcipanrullen. Drys med mandler, tørrede bær og lakrids eller andet valgfrit pynt. Sæt på køl til chokoladen er stivnet (cirka 30 minutter).