x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Hjemmelavet ispinde med Daim

GOUR_MAD | 17. juni 2019

Hjemmelavet Daim-ispinde??

Is er sommerens helt store hit herhjemme, men det kan hurtig blive dyrt. Så hvorfor ikke selv lave dem?

Du skal kun bruge 4 ingredienser og daim chokoladen kan erstattes med andre slags chokolader


Hjemmelavet ispinde med Daim

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 20 minutter
Tilb. tid: 12 timer
Forfatter: Gour_mad

Ingredienser

  • 2 deciliter Fløde
  • 2 stk. Æggeblommer
  • 4 spsk. Sukker
  • 100 gram Chokolade Daim. Kan byttes ud med alt muligt andet.

Sådan gør du

  • Pisk æg og sukker op så sukkeret ikke knaser og massen er hvid.
    Hak daim ud i små stykker og hæld i blandingen.
    I en ny skål piskes fløden op så den lige begynder at hænge fast på piskeriset, meget vigtigt at det ikke når, at blive til flødeskum men en luftig masse.
    Vend nu fløden luftigt i skålen med daim, æg og sukker.
    Fyld nu enten isforme eller en gammel is-beholder op med massen.
    Lad den nu stå i fryseren i helst op til 12 timer.
    Men kig til den og mærk efter om den er klar.
    Pynt nu evt jeres isforme med smeltet chokolade og drys. 
    Velbekomme?

Om forfatteren


Hverdagsretter Og Desserter Vi er to søstre med kæmpe passion for mad som ønsker at inspirere andre til et varieret, let og lækkert hverdagsmåltid samt lækre desserter.

Følg vores Instagram profil her.