Opskrift på hjemmelavede snickerssnitter
Lækkert og nemt til fredagshyggen…? Prøv de her fantastiske snickers-snitter, der bare smager over the top amazing!
Snitterne består af en konfektagtig bund med knasende peanuts, dadler, peanutbutter og nutella og så af en top med chokolade og karamel, der bare smelter på tungen… De er sådan virkelig gode, minder faktisk en del om ægte snickers – bare bedre! Og så er de både nemme og hurtige at lave – og de er glutenfri!
En lækker lille snack til weekendhyggen.
Hjemmelavede snickerssnitter
Grej
- Minihakker (mulighed 1)
- Blender (mulighed 2)
Ingredienser
Bund
- 150 gram Dadler stenfri
- 100 gram Peanuts Saltede
- 3 spsk. Peanutbutter
- 1 spsk. Nutella
- 1-2 spsk. Vand
Top
- 1 spsk. Kokosolie
- 125 gram Mørk chokolade
- 2 spsk. Karamelsauce
- Peanuts lidt, hakket
- Chokolade lidt, hakket
Sådan gør du
- Dadler, peanuts, peanutbutter, nutella og vand kommes i minihakker/blender og blendes til massen kan hænge sammen. Start med 1 spsk. vand og tilføj mere, hvis nødvendigt.Beklæd en lille bageform med bagepapir eller husholdningsfilm og fordel massen heri. Pres godt sammen, så bunden bliver fast og sammenhængende.Smelt chokolade og kokosolie sammen ved lav varme i en lille gryde og fordel det på bunden.Top med karamelsauce og hakkede peanuts og chokolade.Stil på køl til chokoladen er størknet. Server og nyd!
Noter
Hvis du har karamelliseret mælk (dulce de leche) på lager, kan du lave din egen ved at røre 1/2 dl af det op med 2 spsk fløde. Begge dele er lækkert!
Og har du ikke noget af det, kan karamellen på toppen bare udelades
Følg mig på Instagram her.