Gulerodskage ala muffins

Opskrift på gulerodsmuffins
Krydret og svampet gulerodskage med frisk, cremet cheesefrosting på toppen…?
Vi kender den alle og den smager så skønt!
Her har jeg lavet den i en mere hapsevenlig udgave… ?

Servings: stk.
Gulerodsmuffins
Gulerodskage ala muffins
Ingredients
Gulerodsmuffins
- 3 stk. Æg
- 100 gram Sukker
- 100 gram Brun farin
- 3 stk. Gulerødder Fintrevede
- 0.5 tsk. Salt
- 0.5 deciliter Olie
- 250 gram Hvedemel
- 1.5 tsk. Bagepulver
- 2 tsk. Kanel
Frosting
- 50 gram Smør Blødt
- 150 gram Flormelis
- 1 spsk. Citronsaft
- 50 gram Flødeost Naturel
Instructions
- Pisk æg, sukker og farin luftigt. Vend øvrige ingredienser i og fordel dejen i muffinsforme. Bages 20 minutter ved 200 grader. Imens kan frostingen laves; pisk smør, flormelis og citronsaft til sammenhængende masse. Vend flødeosten i med dejskraber til fin, cremet frosting. Fordel på muffinsene, når de er afkølet... Top evt med lidt hakkede mandler og pistacier. Enjoy! ?