Groft knækbrød, en lækker opskrift til hjemmebagt knækbrød. Knækbrød er perfekt som en snack eller hurtigt måltid på arbejdet, uddannelsen eller til helt almindelig dagligdag.

Ingredienser
- 1 deciliter Sesamfrø
- 1 deciliter Hørfrø
- 1 deciliter Solsikkekerner
- 1 deciliter Græskarkerner
- 1 deciliter Havregryn Grovvalsede
- 0.5 deciliter Havregryn
- 1 deciliter Hvedemel
- 2 deciliter Rugmel
- 1 tsk. Bagepulver
- 2.5 deciliter Vand
- 0.5 deciliter Olie olivenolie eller rasp olie
Sådan gør du
- Start med at tænde ovnen på 175 grader varmluft, eller 200 grader på normal ovn. Bland bagepulver og mel sammen. Mix alle tørre ingredienser sammen. Tilsæt derefter vand og olie, og rør dejen til den er jævn. Fordel dejen ligeligt i 2 portioner. Begge portioner rulles imellem 2 stykker papir til et stort kvadrat. Dejen lægges på bageplader og skæres til 16 små firkanter. Kan også laves større, det er efter eget ønske. Bag derefter i cirka 17 minutter på 175 grader varmluft. Pladerne tages ud når de er lysebrune, og man skal være påpasselig med at give dem for meget.