ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Grøn pesto

ANNE METTE AUTZEN | 17. juni 2018
Hjemmelavet pesto af krydderurter fra mit højbed. Super simpel og velsmagende.

Hjemmelavet pesto af krydderurter fra mit højbed.

Super simpel og velsmagende.


Grøn pesto

Hjemmelavet pesto af krydderurter fra mit højbed. Super simpel og velsmagende.
No ratings yet
Udskriv Pin
Ret: Dressing, Tilbehør
Køkken: Italiensk
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 5 minutter
Antal: 1 portion
Forfatter: Anne Mette Autzen

Ingredienser

  • Krydderurter Persille, salvie, basilikum, oregano og rosmarin
  • 2 fed Hvidløg
  • Salt
  • 0.5 stk. Citron saften fra 1/2 citron
  • 50 gram Parmesan Revet
  • 0.5 deciliter Cashewnødder
  • 0.5 deciliter Mandler

Sådan gør du

  • Jeg høstede mit krydderurtebed, i mit tilfælde havde jer persille, salvie, basilikum, oregano og rosmarin (Salvie og rosmarin er meget fremtrædende, så hold evt. lidt igen med dem). Skold dem kort, så du får dræbt jordbakterierne. 
  • Blend krydderurter med 2 fed hvidløg, salt, saften fra 1/2 citron, 50 g fint revet parmesan, 1/2 dl cashew nødder, 1/2 dl mandler og olie efter behov.
  • Start med 1 dl og supplér derefter!

Noter

Det var et forsøg at bruge mandler, da jeg ikke havde pinjekerner - og det virker så godt?

Om forfatteren


Anne Mette elsker at eksperimentere med nye ting i køkkenet - gerne med sæsonens råvarer - hvad enten det er syltning, bagning eller madlavning!