Hjemmelavet pesto af krydderurter fra mit højbed. Super simpel og velsmagende.

Hjemmelavet pesto af krydderurter fra mit højbed.
Super simpel og velsmagende.

Grøn pesto
Hjemmelavet pesto af krydderurter fra mit højbed. Super simpel og velsmagende.
Udskriv
Pin
Antal: 1 portion
Ingredienser
- Krydderurter Persille, salvie, basilikum, oregano og rosmarin
- 2 fed Hvidløg
- Salt
- 0.5 stk. Citron saften fra 1/2 citron
- 50 gram Parmesan Revet
- 0.5 deciliter Cashewnødder
- 0.5 deciliter Mandler
Sådan gør du
- Jeg høstede mit krydderurtebed, i mit tilfælde havde jer persille, salvie, basilikum, oregano og rosmarin (Salvie og rosmarin er meget fremtrædende, så hold evt. lidt igen med dem). Skold dem kort, så du får dræbt jordbakterierne.
- Blend krydderurter med 2 fed hvidløg, salt, saften fra 1/2 citron, 50 g fint revet parmesan, 1/2 dl cashew nødder, 1/2 dl mandler og olie efter behov.
- Start med 1 dl og supplér derefter!
Noter
Det var et forsøg at bruge mandler, da jeg ikke havde pinjekerner - og det virker så godt

Om forfatteren
Anne Mette elsker at eksperimentere med nye ting i køkkenet - gerne med sæsonens råvarer - hvad enten det er syltning, bagning eller madlavning!