x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Grillet spidskål

PER ASMUSSEN | 19. maj 2018

Grillet spidskål er et dejligt tilbehør til en god grillaften. Kålen passer godt til det meste kød der kommer fra grillen.


Grillet spidskål

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 2 minutter
Tilb. tid: 24 minutter
Antal: 2 personer
Forfatter: Per Asmussen

Ingredienser

  • 0.5 stk. Spidskål
  • 1 spsk. Olie Smagsneutral
  • Krydderier Salt og peber
  • 1 tsk. Citronsaft
  • 0.5 tsk. Æbleeddike
  • Parmesan Frisk

Sådan gør du

  • Flæk dit spidskål i 2 halve og brug kun den ene del til dette måltid.
    Fjern det yderste blad og pensl kålet med en blanding af olie, salt og peber.
    Grill kålet med indersiden nedad i 12 minutter og vend kålet og giv det 12 minutter mere.
    Tag kålet af grillen.
    Grillet spidskål
    Flæk det midt over. 
    Grillet spidskål
    Pensl kålet med citronsaften og eddiken og riv til sidst parmesan hen over.
    Grillet spidskål
    Velbekomme.

Om forfatteren


Per er stifter af og redaktør på GastroFun.dk. Pers hjerte banker især for sous vide-teknikken, saucer og krogmodnet kød. Hans mission er at få danskerne til at spise bedre, lege og eksperimentere i køkkenet.