Grillet spidskål er et dejligt tilbehør til en god grillaften. Kålen passer godt til det meste kød der kommer fra grillen.

Opskrift på grillet spidskål
Grillet spidskål er et dejligt tilbehør til en god grillaften. Kålen passer godt til det meste kød der kommer fra grillen.

Antal: personer
Grillet spidskål
Grillet spidskål er et dejligt tilbehør til en god grillaften. Kålen passer godt til det meste kød der kommer fra grillen.
Ingredienser
- 0.5 stk. Spidskål
- 2 spsk. Olie Smagsneutral
- Salt og peber
- 1/2 stk. Citron
- Parmesan Frisk
Sådan gør du
- Tænd din grill(pande) på max varme.
- Flæk dit spidskål i 2 halve og brug kun den ene del til dette måltid.
- Fjern det yderste blad og pensl kålet med en blanding af olie, salt og peber.
- Grill kålet med indersiden nedad i 5 minutter og vend kålet og giv det 5 minutter mere. Skru ned for varmen når vender kålet.
- Tilbered det i 2 minutter på ydersiden mens du steger en halv citron.
- Tag kålet af grillen.
- Riv parmesan ud over indersiderne og kom lidt af saften fra den grillede citron ud over.
- Velbekomme.