Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Grillet spidskål

Per Asmussen
   

Per er stifter af og redaktør på GastroFun.dk. Pers hjerte banker især for sous vide-teknikken, saucer og krogmodnet kød. Hans mission er at få danskerne til at spise bedre, lege og eksperimentere i køkkenet.

19. maj 2018
Grillet spidskål er et dejligt tilbehør til en god grillaften. Kålen passer godt til det meste kød der kommer fra grillen.

Opskrift på grillet spidskål

Grillet spidskål er et dejligt tilbehør til en god grillaften. Kålen passer godt til det meste kød der kommer fra grillen.


Antal: 2 personer

Grillet spidskål

Grillet spidskål er et dejligt tilbehør til en god grillaften. Kålen passer godt til det meste kød der kommer fra grillen.
Forfatter: Per Asmussen
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Forb. tid: 2 minutter
Tilb. tid: 24 minutter

Ingredienser

  • 0.5 stk. Spidskål
  • 2 spsk. Olie Smagsneutral
  • Salt og peber
  • 1/2 stk. Citron
  • Parmesan Frisk

Sådan gør du

  • Tænd din grill(pande) på max varme.
  • Flæk dit spidskål i 2 halve og brug kun den ene del til dette måltid.
  • Fjern det yderste blad og pensl kålet med en blanding af olie, salt og peber.
  • Grill kålet med indersiden nedad i 5 minutter og vend kålet og giv det 5 minutter mere. Skru ned for varmen når vender kålet.
  • Tilbered det i 2 minutter på ydersiden mens du steger en halv citron.
  • Tag kålet af grillen.
  • Riv parmesan ud over indersiderne og kom lidt af saften fra den grillede citron ud over.
  • Velbekomme.