Opskrift på grillet porterhouse steak med pimientos de padrón
Krogmodnet/dry aged porterhouse bøf med padrón peber er en opskrift der bringer tankerne mod en solskinsferie i Spanien.
De lækre pebre er fantastiske at grille og bliver klar i løbet af ingen tid – og så skal de nydes med et strejf salt på.
Men det er dog den krogmodnede porterhouse steak, der efter en tur i et DRY AGER kødmodningsskab, der løfter denne ret op til uanede højder.

Grillet porterhouse steak med pimientos de padrón
Ingredienser
- 2 stk. Porterhouse Steaks/bøffer. Krogmodnet.
- Peber Fra kværn
- Salt
- 400 gram Peberfrugt Pimientos de Padrón
- Olie Smagsneutral
- Flagesalt
Sådan gør du
- 1. Tag bøfferne ud af køleskabet cirka 30 minutter før de skal grilles. 2. Tænd grillen. 3. Pensl bøfferne med en smule olie. 4. Placer de to bøffer på grillen. 5. Her anbefales det at grille dem “medium” 6. Cirka 3 minutter før de har den ønskede temperature, skal pimientos placers I en pande med en smule olie. 7. Placer panden på grillen. 8. Efter 3 minutter, så er dine pimientos færdige. 9. Skær din porterhouse bøf af benene, skær dem I tynde skiver og placer dem på tallerkenen sammen med pebrene. Husk at salte begge dele.