Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Grillet porterhouse steak med pimientos de padrón

gastrofunlogoRedaktion
   

Vores artikler er altid skrevet ud fra vores holdninger og de emner, vi interesserer os for. Skriv til os på redaktion@gastrofun.dk hvis du har feedback.

6. august 2019

Opskrift på grillet porterhouse steak med pimientos de padrón

Krogmodnet/dry aged porterhouse bøf med padrón peber er en opskrift der bringer tankerne mod en solskinsferie i Spanien. 

De lækre pebre er fantastiske at grille og bliver klar i løbet af ingen tid – og så skal de nydes med et strejf salt på.

Men det er dog den krogmodnede porterhouse steak, der efter en tur i et DRY AGER kødmodningsskab, der løfter denne ret op til uanede højder.


Antal: 4 personer

Grillet porterhouse steak med pimientos de padrón

Forfatter: Redaktion
Forb. tid: 30 minutter
Tilb. tid: 12 minutter

Ingredienser

  • 2 stk. Porterhouse Steaks/bøffer. Krogmodnet.
  • Peber Fra kværn
  • Salt
  • 400 gram Peberfrugt Pimientos de Padrón
  • Olie Smagsneutral
  • Flagesalt

Sådan gør du

  • 1.    Tag bøfferne ud af køleskabet cirka 30 minutter før de skal grilles.
    2.    Tænd grillen.
    3.    Pensl bøfferne med en smule olie. 
    4.    Placer de to bøffer på grillen.
    5.    Her anbefales det at grille dem “medium”
    6.    Cirka 3 minutter før de har den ønskede temperature, skal pimientos placers I en pande med en smule olie. 
    7.    Placer panden på grillen. 
    8.    Efter 3 minutter, så er dine pimientos færdige. 
    9.    Skær din porterhouse bøf af benene, skær dem I tynde skiver og placer dem på tallerkenen sammen med pebrene. Husk at salte begge dele.

Noter