x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Græsk Tzatziki

MAD_ANSTALTEN | 3. august 2020

Smagfulde danske sommer agurker rørt med grækernes fede yoghurt (Thiese 10%) en anelse knust hvidløg – salt og peber.

Så lækkert og simpelt tilbehør??

Tzatziki’en serveres i aften til grillede græske hakkebøffer og nye danske kartofler.


Græsk Tzatziki

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 20 minutter
Tilb. tid: 2 minutter
Antal: 2 personer
Forfatter: mad_anstalten

Ingredienser

  • 2 deciliter Græsk Yoghurt 10 %
  • 1 tsk. Salt og peber
  • 1 clove Hvidløg knust
  • 1 stk. Agurk groft revet - knuet for væske

Sådan gør du

  • Yoghurt røres med salt - peber og knust hvidløg.
    Agurk rives på den grove side og væsken knudes fra.
    Vend yoghurt og agurk sammen og lad tzatzikien trække 30 minutter inden serveringen.

Om forfatteren


mad_anstalten inspirere med sund morgenmad - lækre smoothies - skønne kager og nemme retter