Smagfulde danske sommer agurker rørt med grækernes fede yoghurt (Thiese 10%) en anelse knust hvidløg - salt og peber. Så lækkert og simpelt tilbehør. Tzatziki’en serveres i aften til grillede græske hakkebøffer og nye danske kartofler.

Opskrift på græsk tzatziki
Smagfulde danske sommer agurker rørt med grækernes fede yoghurt (Thiese 10%) en anelse knust hvidløg – salt og peber.
Så lækkert og simpelt tilbehør.
Tzatziki’en serveres i aften til grillede græske hakkebøffer og nye danske kartofler.

Antal: personer
Græsk Tzatziki
Smagfulde danske sommer agurker rørt med grækernes fede yoghurt (Thiese 10%) en anelse knust hvidløg - salt og peber. Så lækkert og simpelt tilbehør. Tzatziki’en serveres i aften til grillede græske hakkebøffer og nye danske kartofler.
Ingredienser
- 2 deciliter Græsk Yoghurt 10 %
- 1 tsk. Salt og Peber
- 1 fed Hvidløg knust
- 1 stk. Agurk groft revet - knuet for væske
Sådan gør du
- Yoghurt røres med salt - peber og knust hvidløg.
- Agurk rives på den grove side og væsken knudes fra.
- Vend yoghurt og agurk sammen og lad tzatzikien trække 30 minutter inden serveringen.