Opskrift på glutenfri tvebakkekage
Dejlig simpel opskrift på en glutenfri kage. Den har kun 3 ingredienser: Tvebakker, æg og sukker.
Kagen kan bruges som en god basiskage, så man selv kan vælge at tilføje andre ingredienser, f.eks. nødder, rosiner, chokolade eller krydderier.
Glutenfri tvebakkekage
Ingredienser
- 4 stk. Æg
- 2 deciliter Sukker
- 16 stk. Tvebakker Glutenfri
Sådan gør du
- 1. Find en stor skåle, et decilitermål, en dejskraber og en elpisker. 2. Pisk æg og sukker til det hvidt og cremet. 3. Tænd ovnen på 180oC. 4. Knus tvebakkerne ned i æggesnapsen. 5. Vend forsigtigt rund til cremen og tvebakkerne er blandet. 6. Hæld dejen i en smurt tærteform eller springform. 7. Bag kagen i 35 minutter.