Rugbrød uden rug- og hvedemel, der erstattes med en masse forskellige, dejlige, hakkede grøntsager. Brødet er svampet og lækkert og nem at lave.

Opskrift på glutenfri rugbrød med grøntsager
Rugbrød uden rug- og hvedemel, der erstattes med en masse forskellige, dejlige, hakkede grøntsager. Brødet er svampet og lækkert og nem at lave.

Servings: Portioner
Glutenfri rugbrød med grøntsager
Rugbrød uden rug- og hvedemel, der erstattes med en masse forskellige, dejlige, hakkede grøntsager. Brødet er svampet og lækkert og nem at lave.
Ingredients
- 60 gram Hørfrø
- 60 gram Sesamfrø
- 1 deciliter Græskarkerner
- 50 gram Hampfrø
- 50 gram Kokosolie
- 50 gram Solsikkekerner
- 8 stk. Æg
- 500 gram Broccoli
- 300 gram Gulerødder
- 1 dåse Kikærter
- 9 stk. Dadler Uden sten
- 200 gram Mel Jeg brugte fuldkornsrismel
- 1 spsk. Havsalt
Instructions
- Start med at finhakke alle ingredienserne. Jeg brugte blenderfunktionen fra min Monsieur Cuisine til at hakke det hele med (også kikærterne og dadlerne).
- Bland alle ingredienserne sammen og hæld det i et smurt rugbrødsform (eller bagepapirbeklædt).
- Drys brødet med græskarkerner.
- Bag brødet i 60 minutter ved 180 grader almindelig ovn.
- Lad brødet køle af før du skærer det.
- Brødet er dejlig svampet og smager lækkert.