Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Glutenfri rugbrød med grøntsager

Lene Barner Dyg

Efter at have levet med atopisk eksem hele mit liv, da ændrede jeg i 2018 min livstil og lever nu gluten og mælkefri. Det har haft stor betydning for mig, da min eksem nu næsten er væk.

21. juli 2018
Rugbrød uden rug- og hvedemel, der erstattes med en masse forskellige, dejlige, hakkede grøntsager. Brødet er svampet og lækkert og nem at lave.

Opskrift på glutenfri rugbrød med grøntsager

Rugbrød uden rug- og hvedemel, der erstattes med en masse forskellige, dejlige, hakkede grøntsager. Brødet er svampet og lækkert og nem at lave.


Antal: 1 Portioner

Glutenfri rugbrød med grøntsager

Rugbrød uden rug- og hvedemel, der erstattes med en masse forskellige, dejlige, hakkede grøntsager. Brødet er svampet og lækkert og nem at lave.
Forfatter: Lene Barner Dyg
Ret: Bagning
Køkken: Dansk
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 1 time

Ingredienser

  • 60 gram Hørfrø
  • 60 gram Sesamfrø
  • 1 deciliter Græskarkerner
  • 50 gram Hampfrø
  • 50 gram Kokosolie
  • 50 gram Solsikkekerner
  • 8 stk. Æg
  • 500 gram Broccoli
  • 300 gram Gulerødder
  • 1 dåse Kikærter
  • 9 stk. Dadler Uden sten
  • 200 gram Mel Jeg brugte fuldkornsrismel
  • 1 spsk. Havsalt

Sådan gør du

  • Start med at finhakke alle ingredienserne. Jeg brugte blenderfunktionen fra min Monsieur Cuisine til at hakke det hele med (også kikærterne og dadlerne).
  • Bland alle ingredienserne sammen og hæld det i et smurt rugbrødsform (eller bagepapirbeklædt).
  • Drys brødet med græskarkerner.
  • Bag brødet i 60 minutter ved 180 grader almindelig ovn.
  • Lad brødet køle af før du skærer det.
  • Brødet er dejlig svampet og smager lækkert.