
Opskrift på fried drumsticks sous vide (kyllingelår)
Vi har vel alle tænkt det..
Hvordan laver fastfood-kæderne de perfekte kyllingelår. Ekstremt saftige, velsmagende og ikke mindst sprøde.
Men fat mod, du kan også selv. Uanset hvor hårdt du prøver, vil dette ikke lykkedes i en ovn eller på en pande – men Sous Vide!
Som så mange gange før viser denne tilberedningsform sig at være fantastisk.
I videoen til denne opskrift bruger jeg kun salt. Jeg har siden forsøgt at vakuumere med både hvidløg og BBQ – det kan anbefales!
Ofte vælger folk friture fra, da den fylder retten op med fedt. Men her skal kyllingen kun have ca. 60 sekunder imod de 15-20 minutter hvis det var ferske kyllinger.
Ved Sous Vide er retten faktisk færdig når den kommer op af vandet, den skal blot gøres sprød. – Se i videoen herunder!
SOUS VIDE | The perfect Drumstick:
Gør dig selv den tjeneste at prøve disse “drumsticks” og bring “KFC-rusen” hjem i eget køkken.
//Food N’ Fun

Fried drumsticks sous vide (kyllingelår)
Ingredients
Sous Vide Kyllingelår
- 10 stk. kyllingelår Virker med både lår og overlår
- 1000 gram Panering mel, paprika, løgpulver, hvidløgspulver, salt, peber, chili, paprika
- 1 liter Kærnemælk
Instructions
- Kyllingelår vakuumpakkes med salt (eller hvad der føles for).
- Disse tilberedes SV i 3-4 timer ved 68 grader.
- Lårene tages ud, dubbes tørre og dyppes i kærnemælk. paner kun en enkelt gang i melblandingen.
- Det kan her også anbefales med tempura-batter og/eller Panko.
- Lårene friteres kort, til de har taget farve og sprødhed.
- Server og nyd med evt. BBQ sauce.