
Opskrift på flødebollekage
Flødebollekagen; en gammel kending, men måske lige præcis den kage, du ikke vidste du manglede den kommende weekend.
Absolut genial no bake, lyn hurtig og top lækker! Flødeboller i uimodståeligt mix med makroner, chokolade, vaniljecreme og masser af friske bær – mums for en vinder!
Den er simpel og lynhurtig at lave, den er lidt sjov og smager skøøønt! Ja, tror faktisk jeg elsker alt ved denne kage! Og det samme vil din familie eller gæster gøre, når du lige tryller sådan en smagfuld smuksak frem på ingen tid.
Jeg siger sæt i gang! Hvad siger du?

Flødebollekage
Ingredients
Flødebollekage
- 20 stk. Makroner cirka
- 50 gram Mørk chokolade
- 3 deciliter Fløde
- 2 deciliter Græsk Yoghurt eller skyr
- 1 spsk. Flormelis
- 1 tsk. Vaniljesukker
- 9 stk. Flødeboller med chokolade
- Bær blandende friske bær og/eller frugt
Instructions
- Knus makronerne let og strø dem i bunden af et lille fad (mit var 17x17cm).
- Hak chokoladen groft og fordel 2/3 af det ovenpå makronerne.
- Pisk fløden til en blød skum og vend yoghurt, flormelis og vaniljesukker i.
- Fordel 2/3 af cremen ovenpå makronbunden.
- Tryk flødebollerne ned i fadet – bunden på dem opad.
- Fordel det sidste vaniljecreme ovenpå flødebollerne.
- Top med friske bær og det sidste chokolade