Lækre to farvede småkager formet som julehjerter.
Se min opskrift her.

Ingredienser
- 75 gram Hvedemel
- 40 gram Flormelis
- 3 spsk. Kakao
- 0.5 tsk. Bagepulver
- 1 pinch Salt
- 60 gram Smør Blødt
- 75 gram Hvedemel
- 40 gram Flormelis
- 0.5 tsk. Bagepulver
- 0.5 stk. Vanilje stang Bland den med en smule flormelis
- 1 pinch Salt
- 60 gram Smør Blødt
Sådan gør du
Der er to deje der skal laves her:
Mørk dej
- Bland hvedemel, flormelis, kakao, bagepulver og salt sammen i en skål. Skær det bløde smør i tern og bland dejen. Det er nemmest med en røremaskine. Form dejen til en kugle og pak den ind i husholdnings og sæt den på køl i 30 minutter.
Lys dej
- Flæk din vaniljestang midt over og del den i to. Skrab kornene ud af den ene halvdel og bland det sammen med lidt flormelis - så får du det hele med. Put vaniljesukkeret i en skål sammen med hvedemel, flormelis, bagepulver og salt. Rør det rundt og tilsæt smørret. Form også denne dej til en kugle og pak den ind i film og herefter på køl i 30 minutter.
Samling af dejene
- Rul begge deje ud på et meldrysset bord. Dejene skal være cirka 0,5 cm. Skær dem ud som du vil gøre med papirsjulehjerter og flet dem sammen. Mine var cirka 7-8 cm store. Sæt dem på en bagepapirsbeklædt bageplade og bag dem i 8-10 minutter i ovnen ved 180 grader varmluft.
Om forfatteren
Anne Mette elsker at eksperimentere med nye ting i køkkenet - gerne med sæsonens råvarer - hvad enten det er syltning, bagning eller madlavning!
Opskriften har jeg fundet hos Spisbedre.dk.