En skøn dip/tilbehør til aftensmaden lavet på PUCK osten.

Opskrift på fetacreme med bagte peberfrugter
En skøn dip/tilbehør til aftensmaden lavet på PUCK osten.
Smagt til med hvidløg – lidt sennep og cremefraiche.
I dag serveres dippen med ovnbagte peberfrugter, som i øvrigt nemt kan blendes med i cremen hvis du ønsker Haydari.

Antal: person
Fetacreme med bagte peberfrugter
En skøn dip/tilbehør til aftensmaden lavet på PUCK osten.
Ingredienser
Fetacreme
- 1/2 stk. Feta PUCK ost
- 1 deciliter Creme fraiche
- 1 fed Hvidløg finthakket
- 1/2 tsk Sennep
- Salt og Peber lidt
Bagte peberfrugter
- 1/2 stk. Rød peberfrugt skåret i skiver
- 1/2 stk. Gul peberfrugt skåret i skiver
- 1/2 stk. Rødløg stort, skåret i skiver
- 1 fed Hvidløg finthakket
- Salt og Peber
- Olie lidt
Servering
- Olie
- Frisk timian
Sådan gør du
Fetacreme
- Rør PUCK ost, creme fraiche, sennep, hvidløg og sennep sammen og blend det.
- Smag til med salt og peber.
Bagte peberfrugter
- Bages i cirka 30 minutter ved 200°.
Servering
- Kom fetacremen i bunden af din tallerken og kom lidt olie på toppen af den.
- Tilsæt de bagte peberfrugter.
- Drys frisk timian og rødløg på toppen.
- Velbekomme.