Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Farvede gulerødder sous vide

Per Asmussen
   

Per er stifter af og redaktør på GastroFun.dk. Pers hjerte banker især for sous vide-teknikken, saucer og krogmodnet kød. Hans mission er at få danskerne til at spise bedre, lege og eksperimentere i køkkenet.

1. oktober 2019

Opskrift på farvede gulerødder sous vide

Sous vide-metoden er ikke kun genial til at tilberede kød – langt fra!

Her får du opskriften på perfekt tilberedte gulerødder i sous vide.

Farvede gulerødder sous vide

Jeg brugte lidt forskelligt farvede gulerødder, men opskriften er naturligvis den samme, om du bruger de “almindelige” orange af slagsen 🙂

Farvede gulerødder sous vide

Farvede gulerødder sous vide

 


Farvede gulerødder sous vide

Forfatter: Per Asmussen
Forb. tid: 2 minutter
Tilb. tid: 1 time 15 minutter

Ingredienser

  • 6 Gulerødder
  • Salt og Peber fra kværn
  • Smør en god klat

Sådan gør du

    1. Skræl gulerødderne og krydr dem med salt og peber.
    2. Kom gulerødderne i en vakuumpose og tilføj en klat smør. Sørg for at gulerødder ligger ved siden af hinanden med en anelse afstand i mellem sig.
    3. Vakuumpak nu posens indhold.Farvede gulerødder sous vide
    4. Tilbered gulerødder i din sous ved 85 grader i 1 time og 15 minutter.
    5. Tag de færdige gulerødder op af vandbadet og åbn posen.
    6. Hæld gulerødderne og den smeltede smør over i en serveringsskål og servér.
     
     
    Farvede gulerødder sous vide