ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Farvede gulerødder sous vide

PER ASMUSSEN | 1. oktober 2019

Sous vide-metoden er ikke kun genial til at tilberede kød – langt fra!

Her får du opskriften på perfekt tilberedte gulerødder i sous vide.

Farvede gulerødder sous vide

Jeg brugte lidt forskelligt farvede gulerødder, men opskriften er naturligvis den samme, om du bruger de “almindelige” orange af slagsen 🙂

Farvede gulerødder sous vide

Farvede gulerødder sous vide

 


Farvede gulerødder sous vide

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 2 minutter
Tilb. tid: 1 time 15 minutter
Forfatter: Per Asmussen

Ingredienser

  • 6 Gulerødder
  • Salt og peber fra kværn
  • Smør en god klat

Sådan gør du

    1. Skræl gulerødderne og krydr dem med salt og peber.
    2. Kom gulerødderne i en vakuumpose og tilføj en klat smør. Sørg for at gulerødder ligger ved siden af hinanden med en anelse afstand i mellem sig.
    3. Vakuumpak nu posens indhold.Farvede gulerødder sous vide
    4. Tilbered gulerødder i din sous ved 85 grader i 1 time og 15 minutter.
    5. Tag de færdige gulerødder op af vandbadet og åbn posen.
    6. Hæld gulerødderne og den smeltede smør over i en serveringsskål og servér.
     
     
    Farvede gulerødder sous vide

Om forfatteren


Per er stifter af og redaktør på GastroFun.dk. Pers hjerte banker især for sous vide-teknikken, saucer og krogmodnet kød. Hans mission er at få danskerne til at spise bedre, lege og eksperimentere i køkkenet.