Sous vide-metoden er ikke kun genial til at tilberede kød – langt fra!
Her får du opskriften på perfekt tilberedte gulerødder i sous vide.
Jeg brugte lidt forskelligt farvede gulerødder, men opskriften er naturligvis den samme, om du bruger de “almindelige” orange af slagsen 🙂

Ingredienser
- 6 Gulerødder
- Salt og peber fra kværn
- Smør en god klat
Sådan gør du
- Skræl gulerødderne og krydr dem med salt og peber.
- Kom gulerødderne i en vakuumpose og tilføj en klat smør. Sørg for at gulerødder ligger ved siden af hinanden med en anelse afstand i mellem sig.
- Vakuumpak nu posens indhold.
- Tilbered gulerødder i din sous ved 85 grader i 1 time og 15 minutter.
- Tag de færdige gulerødder op af vandbadet og åbn posen.
- Hæld gulerødderne og den smeltede smør over i en serveringsskål og servér.
Om forfatteren
Per er stifter af og redaktør på GastroFun.dk. Pers hjerte banker især for sous vide-teknikken, saucer og krogmodnet kød. Hans mission er at få danskerne til at spise bedre, lege og eksperimentere i køkkenet.