
Opskrift på drømmekagemuffins
Få ting i verden er bedre end drømmekage! ???
Blød og svampet kagebund med syndigt kokosfyld på toppen… det allerbedste er naturligvis toppingen og personligt går jeg altid efter et “kant-stykke” fordi der er toppinglaget tykkest ?
I dem her er der kant hele vejen rundt, har nemlig transformeret den klassiske drømmekage om til muffins… ?
Og for li at give den liiiidt ekstra, har jeg også puttet fyld indeni ?
De smager vanvittigt godt! De er nemme at lave, og nemmere at tage med på tur i denne udgave… ?
Man skal ikk pille for meget ved opskrifter, der bar fungerer, så her får I helt klassisk drømmekage, som vi kender det, blot med lidt yoghurt i dejen for at gøre den ekstra svampet og fløde i stedet for mælk i toppingen, da det bar gør den liiidt mere lækker ?
God fornøjelse og god dag! ?
Redaktion: Se Micki Chengs klassiske udgave af en drømmekage her.

Drømmekagemuffins
Ingredients
Drømmekage
- 150 gram Smør stuetemperatur
- 250 gram Sukker
- 3 stk. Æg
- 1 deciliter Mælk
- 1 deciliter Yoghurt naturel
- 250 gram Mel
- 3 tsk. Bagepulver
- 1 tsk. Vaniljesukker
Fyld
- 150 gram Smør
- 100 gram Kokos
- 250 gram Brun farin
- 0.5 deciliter Fløde
Instructions
Drømmekage
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Pisk smør og sukker godt sammen.
- Tilføj et æg ad gangen og pisk imellem hvert.
- Tilføj mælk og yoghurt, rør sammen.
- Tilsæt alle de tørre ingredienser og rør til fin lind dej.
- Fordel dejen i muffinforme, fyld kun godt halvt op - de hæver og der skal være plads til fyld.
- Bag dine muffins i 20 minutter ved 200 grader.
Fyldet
- Imens smeltes alle ingredienser til fyldet i en gryde.
- Når dine muffins har bagt i 20 min tilsættes fyldet på toppen. Skær evt et hul i toppen af dine muffins og put fyld i her også, hvis du vil ha noget indeni.
- Bag i yderligere 5 minutter ved 200 grader.
- Afkøl dine muffins og server.