x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Den nemme chokoladecreme

Thomas Tranegaard Nielsen | 1. juli 2018

Denne opskrift er på en nem chokoladecreme, der passer super godt sammen med f.eks. vandbakkelse, eclairs eller en lagkage.

Den nemme chokoladecreme

No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Bage, Bagning, Tilbehør
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 30 minutter
Forfatter: Thomas Tranegaard Nielsen

Ingredienser

  • 0.5 liter Sødmælk
  • 200 gram Mørk chokolade
  • 1 stk. Kagecreme Brev. Jeg brugte Dr. Oetker.
  • 10 gram Vaniljesukker
  • 1 tsk. Cayennepeber
  • 1 pinch Salt
  • 0.25 liter Piskefløde Kan undlades

Sådan gør du

  • Hæld ¼ l mælk i en kasserolle og varm det op.
    Bræk chokoladen i stykker og tilsæt den.
    Rør rundt til chokoladen er smeltet og stil chokolademælken til side.
    Hæld brevet i en skål og tilsæt vanilje, cayennepeber og salt.
    Tilsæt ¼ l mælk og pisk det sammen.
    Tilsæt nu chokolademælken imens du pisker.
    Stil cremen i køleskabet i 30-60 min. 
    Pisk fløden til et let skum og rør den sammen med cremen. Det er ikke sikkert, du skal bruge det hele – prøv dig frem!

Om forfatteren


Thomas er skolelærer, bl.a. i madkundskab og engelsk, han er en flittig amatørbager og overall madnørd, og så udvikler han stort set alle sine opskrifter selv - de fleste findes her på siden. Thomas er vært på GastroFun Premium og en del af redaktionen her på siden, og så er han med i MasterChef 21.