Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Den nemme chokoladecreme

Avatar photoThomas Tranegaard Nielsen
    

Thomas er medstifter af og chefredaktør på GastroFun og ekspert i hverdagsmad med masser af smag. Han er uddannet madkundskabslærer med 11 års erfaring og har boet i både Schweiz og USA.

1. juli 2018

Opskrift på den nemme chokoladecreme

Denne opskrift er på en nem chokoladecreme, der passer super godt sammen med f.eks. vandbakkelse, eclairs eller en lagkage.

Den nemme chokoladecreme

Author: Thomas Tranegaard Nielsen
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 30 minutter

Ingredienser

  • 0.5 liter Sødmælk
  • 200 gram Mørk chokolade
  • 1 stk. Kagecreme Brev. Jeg brugte Dr. Oetker.
  • 10 gram Vaniljesukker
  • 1 tsk. Cayennepeber
  • 1 pinch Salt
  • 0.25 liter Piskefløde Kan undlades

Sådan gør du

  • Hæld ¼ l mælk i en kasserolle og varm det op.
    Bræk chokoladen i stykker og tilsæt den.
    Rør rundt til chokoladen er smeltet og stil chokolademælken til side.
    Hæld brevet i en skål og tilsæt vanilje, cayennepeber og salt.
    Tilsæt ¼ l mælk og pisk det sammen.
    Tilsæt nu chokolademælken imens du pisker.
    Stil cremen i køleskabet i 30-60 min. 
    Pisk fløden til et let skum og rør den sammen med cremen. Det er ikke sikkert, du skal bruge det hele – prøv dig frem!