Opskrift på danske jordbær med brændt sauce sabayonne
Danske jordbær med brændt sauce sabayonne ?
Jeg tænker det er på tide, at få lidt gang i den stærke piskearm igen ?
Denne gang med en lækker dessertsauce, til flotte røde danske jordbær.
Så er du klar på at piske løs og klar på en hurtig dessert i solen, så se med her ?
Danske jordbær med brændt Sauce Sabayonne
Ingredienser
- Jordbær
Sauce Sabayonne
- 50 gram Flormelis
- 2 stk. Æggeblommer
- 1 deciliter Hvidvin eller mousserende vin eller dessertvin
Sådan gør du
- Rør flormelis sammen med 2 æggeblommer i en kasserolle. Tilsæt hvidvin. Det hele piskes over middel varme. Pisk, pisk, pisk til saucen begynder at legere. Det tager cirka 5 minutter. Saucen er klar når den har samlet sig, når du ikke længere kan se bunden i kasserollen og når du kan fornemme piskestreger i saucen. Hæld den over dine jordbær eller andre bær eller frugter og brænd saucen med en gasbrænder. God appetit...?