ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Cremet blomkålssalat med æbler og slikærter

HENRIETTE KRISTIANSEN | 20. februar 2024
Nem og hurtig blomkålssalat med æbler og slikærter, vendt i en cremet dressing og toppet med persille og saltede mandler. Den milde blomkål får lige lidt kant fra et strejf af sennep i dressingen, æblerne bidrager med sødme, slikærterne med friskhed og mandlerne sætter prikken over i’et med lidt knas og salt.
Cremet blomkålssalat med æbler og slikærter

Nem og hurtig blomkålssalat med æbler og slikærter, vendt i en cremet dressing og toppet med persille og saltede mandler.

Den milde blomkål får lige lidt kant fra et strejf af sennep i dressingen, æblerne bidrager med sødme, slikærterne med friskhed og mandlerne sætter prikken over i’et med lidt knas og salt.

Enkel og smagfuld salat med lidt af det hele, perfekt som tilbehør til det meste


Cremet blomkålssalat med æbler og slikærter
Antal: 4 personer

Cremet blomkålssalat med æbler og slikærter

Nem og hurtig blomkålssalat med æbler og slikærter, vendt i en cremet dressing og toppet med persille og saltede mandler. Den milde blomkål får lige lidt kant fra et strejf af sennep i dressingen, æblerne bidrager med sødme, slikærterne med friskhed og mandlerne sætter prikken over i’et med lidt knas og salt.
No ratings yet
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: Henriette Kristiansen
Ret: Salat, Tilbehør
Køkken: Dansk
Tilb. tid: 10 minutter
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Ingredienser

  • 1 stk. Blomkål
  • 100 gram Slikærter
  • 2 stk. Æbler
  • 1 håndfuld Saltede mandler
  • 1 håndfuld Bredbladet persille

Dressing

  • 2 spsk. Creme Fraiche
  • 1 spsk. Hvidvinseddike
  • 1 tsk. Dijonsennep
  • 1 tsk. Honning flydende
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Del blomkålen i små buketter, som koges i letsaltet vand i 3-4 min – der skal stadig være bid i blomkålen efter kogning. Dræn for vand, skyl over med koldt vand og lad dryppe af.
  • Skær slikærterne i mindre stykker.
  • Skær æbler i tern.
  • Rør dressingen sammen og vend den sammen med blomkål, slikærter og æbler.
  • Anret på tallerken og top med hakkede, salte mandler og hakket persille

Om forfatteren


Instragram madblogger (henriette_ak)