x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Creme fraiche sovs

LUDVIG OG FAR | 23. december 2019

Det her er en familieopskrift, der har været brugt i mange, mange år hjemme hos os! Hos os er det en dejligt nem og lækker kold sauce, der nærmest kan bruges til alt. Min favorit er at servere den til indbagt svinemørbrad, men venøsteaks samt laks er også et sikkert hit.

Opskriften her er til cirka 4 – 6 personer, alt afhængig hvad man bruger den til.


Creme fraiche sovs

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 2 minutter
Tilb. tid: 2 minutter
Antal: 5 personer
Forfatter: Ludvig og far

Ingredienser

  • 3.5 deciliter Creme Fraiche
  • 1.5 spsk. Sød sennep fransk
  • 1.5 tsk. Karry
  • 4 spsk. Drueagurker finthakkede og syltede
  • 1 tsk. Groft salt
  • Peber fra kværn
  • 1.5 spsk. Løg rå og revet

Sådan gør du

    1. Start med at hakke løgene fint.
    2. Hak også drueagurkerne.
    3. Bland creme fraiche, sennep og karry og tilsæt løg og drueagurker.
    4. Smag til med salt og peber.
    Creme fraiche sovs

Om forfatteren