x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Citronsskum

| 14. september 2018

Skal julefrokosten piftes lidt op, kan f.eks. fiskefileten eller de friske østers forkæles med lidt citronskum.

Citronskum er let at lave og giver et friskt og anderledes pift til f.eks. fiskeretter.

Brug friskpresset citronsaft, det smager 100 gange bedre end de produkter, du kan købe på flaske.


Citronsskum

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 10 minutter
Antal: 1 Portion
Forfatter: Gæsteindlæg

Ingredienser

  • 150 milliliter Vand
  • 150 milliliter Citronsaft Helst friskpresset
  • 2 gram Sojalecithin

Sådan gør du

  • Hæld citronsaft, vand og sojalecithin i en skål.
    Blend med en stavblender eller pisk med et piskeris i væsken, til du har en god mængde skum.
    Tag skummet af overfladen med en ske og kom det over i en anden skål.
    Gentag trin 2 for en større mængde skum.
    Lad skummet stå i 1-2 minutter for at forblive stabilt.
    Server f.eks. citronskummet til Østers.
    Citronskum (c)molekymi.dk

Om forfatteren




Molekymi.dk