Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Citronsskum

gastrofunlogoRedaktion
   
14. september 2018
Skal julefrokosten piftes lidt op? kan f.eks. fiskefileten eller de friske østers forkæles med lidt citronskum. Citronskum er let at lave og giver et friskt og anderledes pift til f.eks. fiskeretter.

Opskrift på citronsskum

Skal julefrokosten piftes lidt op, kan f.eks. fiskefileten eller de friske østers forkæles med lidt citronskum.

Citronskum er let at lave og giver et friskt og anderledes pift til f.eks. fiskeretter.

Brug friskpresset citronsaft, det smager 100 gange bedre end de produkter, du kan købe på flaske.


Servings: 1 portion

Citronsskum

Skal julefrokosten piftes lidt op? kan f.eks. fiskefileten eller de friske østers forkæles med lidt citronskum. Citronskum er let at lave og giver et friskt og anderledes pift til f.eks. fiskeretter.
Author: Gæsteindlæg
Ret: Snack, Tilbehør
Køkken: Molekylær gastronomi
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 10 minutter

Ingredienser

  • 150 milliliter Vand
  • 150 milliliter Citronsaft Helst friskpresset
  • 2 gram Sojalecithin

Sådan gør du

  • Hæld citronsaft, vand og sojalecithin i en skål.
  • Blend med en stavblender eller pisk med et piskeris i væsken, til du har en god mængde skum.
  • Tag skummet af overfladen med en ske og kom det over i en anden skål.
  • Gentag trin 2 for en større mængde skum.
  • Lad skummet stå i 1-2 minutter for at forblive stabilt.
  • Server f.eks. citronskummet til Østers.