Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Chokoladesovs

Per Asmussen
   

Per er stifter af og redaktør på GastroFun.dk. Pers hjerte banker især for sous vide-teknikken, saucer og krogmodnet kød. Hans mission er at få danskerne til at spise bedre, lege og eksperimentere i køkkenet.

6. januar 2021
Lækker og nem chokoladesovs, der kun kræver få ingredienser.
Chokoladesaucen er alsidig og kan bruges sammen med utrolig mange retter, f.eks. churros, vaniljeis og pocheret pære.

Opskrift på chokoladesovs

Lækker og nem chokoladesovs, der kun kræver få ingredienser.

Chokoladesaucen er alsidig og kan bruges sammen med utrolig mange retter, f.eks. churros, vaniljeis og pocheret pære.

Hvis din kakaoprocent i din mørke chokolade er over 70 %, så kan du med fordel bruge 20 gram mælkechokolade og 80 gram mørk chokolade.


Antal: 4 personer

Chokoladesovs

Lækker og nem chokoladesovs, der kun kræver få ingredienser.
Chokoladesaucen er alsidig og kan bruges sammen med utrolig mange retter, f.eks. churros, vaniljeis og pocheret pære.
Forfatter: Per Asmussen
Ret: Dessert
Køkken: Dansk
Forb. tid: 2 minutter
Tilb. tid: 10 minutter

Ingredienser

  • 100 gram Mørk chokolade
  • 2.5 deciliter Piskefløde
  • 15 gram Flormelis
  • 15 gram Smør

Sådan gør du

  • Hak din chokolade, hvis du ikke bruger knapper.
  • Kom fløde og chokolade i en gryde og smelt det ved middel/lav varme.
  • Rør jævnligt indtil det tykner og tilføj flormelis og smør.
  • Lad det stå et par minutter mere og saucen er klar til servering.