Opskrift på chokoladekage uden mel
En lækker chokoladekage vækker altid glæde og begejstring. Denne chokoladekage er oven i købet glutenfri, så alle kan spise med.
Velbekomme!

Servings: personer
Chokoladekage uden mel
Ingredienser
- 150 gram Smør
- 200 gram Mørk chokolade
- 4 stk. Æg
- 150 gram Brun farin
- 0.5 stk. Vaniljestang kornene heraf (kan evt. erstattes af 2 tsk. vanillesukker).
- 0.25 tsk. Salt flagesalt
- Flormelis til drys
- Bær Vi brugte hindbær
Sådan gør du
Kage:
Smelt smør og chokolade sammen i en skål over vandbad - pas på der ikke kommer vand i chokoladeblandingen. Tag det af varmen, så snart det er smeltet sammen. Pisk imens æg, farin og vaniljekorn lyst og luftigt, ca. 3-4 min. Rør den smeltede smørblanding i lidt ad gangen og hæld den færdige dej i en smurt springform (18-25 cm). Drys med flagesalt og bag kagen i cirka 25-30 minutter ved 175 grader (160 grader varmluft), til den er fast i kanten, men stadig blød i midten. Lad kagen køle af på en rist. Drys kagen med flormelis - gerne drysset gennem en tesi - og server med bær.