Opskrift på chokolade muffins
Vores lækre chokolademuffins er både sprængfyldt af lækker chokoladesmag og saltet i kagen giver lige det sidste til at give den gode smag.
Kagen er bagt en smule kortere tid end de fleste vil gøre, det giver en mere chewy og bedre kage.

Chokolade muffins
Ingredienser
- 250 gram Smør
- 250 gram Sukker
- 2 gram Havsalt
- 4 Æg
- 50 gram Kakao
- 150 gram Hvedemel
- 150 gram Chokolade
Sådan gør du
- Smelt chokolade og smør i en gryde og rør det til en homogenmasse. Lad chokoladen køle lidt af. Imens chokoladen køler, piskes sukker og æg luftige og lette. Sigt mel og kakao pulver ned i æggemassen, sammen med salt. Vend det forsigtigt sammen til en ensartet masse. Vend forsigtigt den afkølede chokolade/smør ned i æggemassen. Fordel chokoladekagen i 12 muffinsforme og bag kagerne midt i en forvarmet ovn ved 170 grader alm. ovn i 25-30 min. Lad kagerne afkøle på en bagerist.