Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Chokolade muffins

Anette-Anette Søstrøm Asmussen
 

Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.

16. april 2018

Opskrift på chokolade muffins

Vores lækre chokolademuffins er både sprængfyldt af lækker chokoladesmag og saltet i kagen giver lige det sidste til at give den gode smag.

Kagen er bagt en smule kortere tid end de fleste vil gøre, det giver en mere chewy og bedre kage.


Antal: 12 Muffins

Chokolade muffins

Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen
Forb. tid: 20 minutter
Tilb. tid: 30 minutter

Ingredienser

  • 250 gram Smør
  • 250 gram Sukker
  • 2 gram Havsalt
  • 4 Æg
  • 50 gram Kakao
  • 150 gram Hvedemel
  • 150 gram Chokolade

Sådan gør du

  • Smelt chokolade og smør i en gryde og rør det til en homogenmasse. Lad chokoladen køle lidt af.
    Imens chokoladen køler, piskes sukker og æg luftige og lette.
    Sigt mel og kakao pulver ned i æggemassen, sammen med salt. Vend det forsigtigt sammen til en ensartet masse.
    Vend forsigtigt den afkølede chokolade/smør ned i æggemassen.
    Fordel chokoladekagen i 12 muffinsforme og bag kagerne midt i en forvarmet ovn ved 170 grader alm. ovn i 25-30 min.
    Lad kagerne afkøle på en bagerist.
    Chokolademuffins