x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Chokolade lagkage bund

ANETTE SøSTRøM ASMUSSEN | 25. april 2018

Chokolade lagkagebund, mmh! Det er startskuddet til en lækker lagkage, der kan fyldes efter ens egne fantasier, også smager den fantastisk. 


Chokolade lagkage bund

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 5 minutter
Antal: 1 Bund
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen

Ingredienser

  • 1 Æg
  • 50 gram Sukker
  • 45 gram Hvedemel
  • 15 gram Kakao pulver
  • 5 gram Bagepulver

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 240 grader varmluft
    Pisk æg og sukker hvidt og luftigt.
    Sigt mel, kakao og bagepulver ned i æggesnapsen og vend det forsigtig sammen til en homogenmasse.
    Beklæd en springform med bagepapir i bunden på springformen.
    Fordel dejen i springformen og bag kagebunden i ovnen i 5 minutter.
    Tag springformen ud af ovnen og frigør kagebunden fra siden af springformen med en lille kniv. Og løft kagebunden af springformen og lig den til afkøling på en bagerist.
    Når lagkagebunden er afkølet er den klar til brug.
    Lagkagebund

Om forfatteren


Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.