Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Chokolade lagkage bund

Anette-Anette Søstrøm Asmussen
 

Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.

25. april 2018
Chokolade lagkagebund, mmh! Det er startskuddet til en lækker lagkage, der kan fyldes efter ens egne fantasier, også smager den fantastisk.

Opskrift på chokolade lagkage bund

Chokolade lagkagebund, mmh! Det er startskuddet til en lækker lagkage, der kan fyldes efter ens egne fantasier, også smager den fantastisk.


Antal: 1 Bund

Chokolade lagkage bund

Chokolade lagkagebund, mmh! Det er startskuddet til en lækker lagkage, der kan fyldes efter ens egne fantasier, også smager den fantastisk.
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen
Ret: Bagning
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 5 minutter

Ingredienser

  • 1 stk. Æg
  • 50 gram Sukker
  • 45 gram Hvedemel
  • 15 gram Kakao pulver
  • 5 gram Bagepulver

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 240 grader varmluft
  • Pisk æg og sukker hvidt og luftigt.
  • Sigt mel, kakao og bagepulver ned i æggesnapsen og vend det forsigtig sammen til en homogenmasse.
  • Beklæd en springform med bagepapir i bunden på springformen.
  • Fordel dejen i springformen og bag kagebunden i ovnen i 5 minutter.
  • Tag springformen ud af ovnen og frigør kagebunden fra siden af springformen med en lille kniv. Og løft kagebunden af springformen og lig den til afkøling på en bagerist.
  • Når lagkagebunden er afkølet er den klar til brug.