Med 3 slags chokolader
Lækre cookies bagt med 3 forskellige chokoladetyper: hvid-, lys og mørk.
Opskriften er nem, lækker og hurtig at lave.
Antal: Stk
Chokolade cookies
Med 3 slags chokolader
Udskriv
Pin
Del på Facebook
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!
Ingredienser
- 100 gram Hvid chokolade Groft hakket eller som knapper
- 100 gram Mælkechokolade Groft hakket eller som knapper
- 100 gram Mørk chokolade Groft hakket eller som knapper
- 10 gram Bagepulver
- 10 gram Vaniljesukker
- 250 gram Smør Skal have stuetemperatur
- 275 gram Brun farin
- 150 gram Sukker
- 3 Æg
- 425 gram Hvedemel
Sådan gør du
- Kom den bløde smør op i en røreskål sammen med sukker, brun farin, bagepulver og vaniljesukker og rør det til en cremet masse. Rør æggene i et ad gangen til en homogen masse. Når alle æg er rørt i, tilsættes melet lidt ad gangen, til en lækker sej dej. Rør chokolade knapperne i dejen. Sæt dejen af med to spiseskeer på bageplader med bagepapir. Bag cookies ved 200 grader almindelig ovn i 10-13 minutter
Om forfatteren
Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.