x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Chokolade cookies

ANETTE SøSTRøM ASMUSSEN | 3. maj 2018
Med 3 slags chokolader

Lækre cookies bagt med 3 forskellige chokoladetyper: hvid-, lys og mørk.

Opskriften er nem, lækker og hurtig at lave.


Chokolade cookies

Med 3 slags chokolader
No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 25 minutter
Tilb. tid: 12 minutter
Antal: 30 Stk
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen

Ingredienser

  • 100 gram Hvid chokolade Groft hakket eller som knapper
  • 100 gram Mælkechokolade Groft hakket eller som knapper
  • 100 gram Mørk chokolade Groft hakket eller som knapper
  • 10 gram Bagepulver
  • 10 gram Vaniljesukker
  • 250 gram Smør Skal have stuetemperatur
  • 275 gram Brun farin
  • 150 gram Sukker
  • 3 Æg
  • 425 gram Hvedemel

Sådan gør du

  • Cookies
    Kom den bløde smør op i en røreskål sammen med sukker, brun farin, bagepulver og vaniljesukker og rør det til en cremet masse.
    Cookies
    Rør æggene i et ad gangen til en homogen masse.
    Cookies
    Når alle æg er rørt i, tilsættes melet lidt ad gangen, til en lækker sej dej.
    Cookies
    Rør chokolade knapperne i dejen.
    Cookies
    Sæt dejen af med to spiseskeer på bageplader med bagepapir.
    Chokolade cookies
    Bag cookies ved 200 grader almindelig ovn i 10-13 minutter
     

Om forfatteren


Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.