x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Chips af kartoffelskræl

PER ASMUSSEN | 8. oktober 2018

Chips af kartoffelskræller bliver fantastisk sprøde og lækre, og så er du ovenikøbet med til at undgå madspild!

Lad være at kassere skrællerne, næste gang du skræller kartofler, men brug dem i stedet til en portion knasende sprøde chips!

Server chipsene som almindelige kartoffelchips, eller brug dem som drys på salater, supper eller andet, der trænger til et sprødt og salt element.


Chips af kartoffelskræl

No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Junk Food de Luxe, Kartofler, Snack, Stop Madspild, Tilbehør
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 10 minutter
Antal: 1 Portion
Forfatter: Per Asmussen

Ingredienser

  • Kartoffelskræller
  • Olie til fritering
  • Salt

Sådan gør du

Om forfatteren


Per er stifter af og redaktør på GastroFun.dk. Pers hjerte banker især for sous vide-teknikken, saucer og krogmodnet kød. Hans mission er at få danskerne til at spise bedre, lege og eksperimentere i køkkenet.