Opskrift på chili cheddar cheese scones
Jeg kan afslører at disse Scones er stærkt vanedannende.
Super nem opskrift – mega nemme at lave og så vil de med GARANTI IMPONERE.
Du kan undlade chili flager og jalapenos, men snyd ikke dig selv for den oplevelse – det er SÅ godt.
.

Chili Cheddar Cheese Scones
Ingredienser
- 175 gram Mel
- 2 tsk. Bagepulver
- 1 tsk. Sukker
- 1 tsk. Salt
- 0.5 tsk. Chiliflager 1 tsk. - hvis de skal være stærke
- 1 spsk. Jalapenos finthakket
- 70 gram Smør
- 1 deciliter Creme Fraiche
- 100 gram Cheddar ost skåret i små tern
- 1 stk. Æg til pensling
Sådan gør du
- Bland de tørre dele og smuldr smørret deri. Tilsæt cheddar, chili, jalapenos og cremefraiche og saml dejen uden at ælte. Tryk den flad med hænderne til en højde på cirka 1,5 cm. Udstik med et lille glas. Læg dine scones på en bageplade og pensel med æg. Bag ved 175° varmluft i ca. 12-15 minutter. De små scones er skønne på tapasbordet med skinke, pølse eller en rørt laksemousse til eller på brunchbordet med æg, pølser og flødeost.