ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Cheesecake med hindbær og rabarber

ANNE METTE AUTZEN | 27. maj 2019

Nem og velsmagende cheesecake med en kiksebund og gele af hindbær og rabarber.

Opskriften er let og gennemtestet mange gange hjemme hos os.


Cheesecake med hindbær og rabarber

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 4 timer
Tilb. tid: 20 minutter
Antal: 1 kage
Forfatter: Anne Mette Autzen

Ingredienser

Bund

  • 250 gram Digestive kiks
  • 150 gram Smeltet smør

Creme

  • 400 gram Flødeost
  • 0.25 liter Piskefløde
  • 90 gram Flormelis
  • 2 spsk. Citronsaft
  • 2 spsk. Vaniljesukker

Gele

  • 3 deciliter Saft
  • Husblas 3 blade

Sådan gør du

Kiksebund

  • Knus kiksene og smelt smørret.
    Rør det sammen og pres kiksemassen ud i en springform.
     

Ostecreme

  • Bland flødeost, citron, vaniljesukker og flormelis.
    Pisk fløden til flødeskum og bland i ostemassen.
    Hæld blandingen ovenpå ostemassen - sættes på køl natten over eller på frys i to timer.
     

Gele

  • Opblød husblas i vand.
    Kog saften op og tilsæt husblas.
    Sørg for at den smelter!
    Afkøl saften til stuetemperatur.
    Overhæld den afkølede cheesecake med geléen, ved at hælde saften på en bred ske ud over kagen (skånsomt).
    Frys eller afkøl til geléen er stivnet!
    Cheesecake med hindbær og rabarber

Om forfatteren


Anne Mette elsker at eksperimentere med nye ting i køkkenet - gerne med sæsonens råvarer - hvad enten det er syltning, bagning eller madlavning!