ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Cheesecake med hindbær og rabarber

Anne MetteAnne Mette Autzen

Anne Mette elsker at eksperimentere med nye ting i køkkenet - gerne med sæsonens råvarer - hvad enten det er syltning, bagning eller madlavning!

27. maj 2019

Opskrift på cheesecake med hindbær og rabarber

Nem og velsmagende cheesecake med en kiksebund og gele af hindbær og rabarber.

Opskriften er let og gennemtestet mange gange hjemme hos os.


Antal: 1 kage

Cheesecake med hindbær og rabarber

Forfatter: Anne Mette Autzen
Forb. tid: 4 timer
Tilb. tid: 20 minutter

Ingredienser

Bund

  • 250 gram Digestive kiks
  • 150 gram Smeltet smør

Creme

  • 400 gram Flødeost
  • 0.25 liter Piskefløde
  • 90 gram Flormelis
  • 2 spsk. Citronsaft
  • 2 spsk. Vaniljesukker

Gele

  • 3 deciliter Saft
  • Husblas 3 blade

Sådan gør du

Kiksebund

  • Knus kiksene og smelt smørret.
    Rør det sammen og pres kiksemassen ud i en springform.
     

Ostecreme

  • Bland flødeost, citron, vaniljesukker og flormelis.
    Pisk fløden til flødeskum og bland i ostemassen.
    Hæld blandingen ovenpå ostemassen - sættes på køl natten over eller på frys i to timer.
     

Gele

  • Opblød husblas i vand.
    Kog saften op og tilsæt husblas.
    Sørg for at den smelter!
    Afkøl saften til stuetemperatur.
    Overhæld den afkølede cheesecake med geléen, ved at hælde saften på en bred ske ud over kagen (skånsomt).
    Frys eller afkøl til geléen er stivnet!
    Cheesecake med hindbær og rabarber