Nem og velsmagende cheesecake med en kiksebund og gele af hindbær og rabarber.
Opskriften er let og gennemtestet mange gange hjemme hos os.

Ingredienser
Bund
- 250 gram Digestive kiks
- 150 gram Smeltet smør
Creme
- 400 gram Flødeost
- 0.25 liter Piskefløde
- 90 gram Flormelis
- 2 spsk. Citronsaft
- 2 spsk. Vaniljesukker
Gele
- 3 deciliter Saft
- Husblas 3 blade
Sådan gør du
Kiksebund
- Knus kiksene og smelt smørret. Rør det sammen og pres kiksemassen ud i en springform.
Ostecreme
- Bland flødeost, citron, vaniljesukker og flormelis. Pisk fløden til flødeskum og bland i ostemassen. Hæld blandingen ovenpå ostemassen - sættes på køl natten over eller på frys i to timer.
Gele
- Opblød husblas i vand. Kog saften op og tilsæt husblas. Sørg for at den smelter! Afkøl saften til stuetemperatur. Overhæld den afkølede cheesecake med geléen, ved at hælde saften på en bred ske ud over kagen (skånsomt). Frys eller afkøl til geléen er stivnet!
Om forfatteren
Anne Mette elsker at eksperimentere med nye ting i køkkenet - gerne med sæsonens råvarer - hvad enten det er syltning, bagning eller madlavning!