Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Carpaccio

Anne MetteAnne Mette Autzen

Anne Mette elsker at eksperimentere med nye ting i køkkenet - gerne med sæsonens råvarer - hvad enten det er syltning, bagning eller madlavning!

7. august 2018
Carpaccio er skiver af okseinderlår skåret ultratyndt. Her er kødet anrettet med en lækker salat, som giver det rå kød et perfekt modspil af frisked og syrlighed. Retten er hurtig at lave og kan serveres som forret eller frokostret.

Opskrift på carpaccio

Carpaccio er skiver af okseinderlår skåret ultratyndt. Her er kødet anrettet med en lækker salat, som giver det rå kød et perfekt modspil af frisked og syrlighed.

Retten er hurtig at lave og kan serveres som forret eller frokostret.


Antal: 4 personer

Carpaccio

Carpaccio er skiver af okseinderlår skåret ultratyndt. Her er kødet anrettet med en lækker salat, som giver det rå kød et perfekt modspil af frisked og syrlighed. Retten er hurtig at lave og kan serveres som forret eller frokostret.
Forfatter: Anne Mette Autzen
Ret: Forret
Køkken: Italiensk
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 15 minutter

Ingredienser

  • 250 gram Okseinderlår køb et godt stykke kød hos slagteren
  • 200 gram salat gerne flere forskellige slags, fx rucola, hjertesalat og små, spæde spinatblade
  • Olivenolie
  • Citronsaft
  • Pesto grøn
  • Salt
  • Peber
  • Parmesan i flager
  • Pinjekerner ristede og let saltede

Sådan gør du

  • Skær oksekødet i meget tynde skiver på cirka 1 millimeter.
  • Skyl og tør salaten.
  • Placér det på 4 tallerkener.
  • Rør en dressing af olivenolie, citronsaft, grøn pesto, salt og peber og vend rundt i salaten.
  • Top hver tallerken med salat-blandingen og pynt med pinjekerner og flager af parmesan på toppen