Carpaccio er skiver af okseinderlår skåret ultratyndt. Her er kødet anrettet med en lækker salat, som giver det rå kød et perfekt modspil af frisked og syrlighed. Retten er hurtig at lave og kan serveres som forret eller frokostret.

Ingredienser
- 250 Okseinderlår køb et godt stykke kød hos slagteren
- 200 gram salat gerne flere forskellige slags, fx rucola, hjertesalat og små, spæde spinatblade
- Olivenolie
- Citronsaft
- Pesto grøn
- Salt
- Peber
- Parmesan i flager
- Pinjekerner ristede og let saltede
Sådan gør du
- Skær oksekødet i meget tynde skiver på cirka 1 millimeter. Placér det på 4 tallerkener. Skyl og tør salaten. Rør en dressing af olienolie, citronsaft, grøn pesto, salt og peber og vend rundt i salaten. Top hver tallerken med salat-blandingen og pynt med pinjekerner og flager af parmesan på toppen
Om forfatteren
Anne Mette elsker at eksperimentere med nye ting i køkkenet - gerne med sæsonens råvarer - hvad enten det er syltning, bagning eller madlavning!