x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Carpaccio

ANNE METTE AUTZEN | 7. august 2018

Carpaccio er skiver af okseinderlår skåret ultratyndt. Her er kødet anrettet med en lækker salat, som giver det rå kød et perfekt modspil af frisked og syrlighed. Retten er hurtig at lave og kan serveres som forret eller frokostret.


Carpaccio

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 15 minutter
Antal: 4 personer
Forfatter: Anne Mette Autzen

Ingredienser

  • 250 Okseinderlår køb et godt stykke kød hos slagteren
  • 200 gram salat gerne flere forskellige slags, fx rucola, hjertesalat og små, spæde spinatblade
  • Olivenolie
  • Citronsaft
  • Pesto grøn
  • Salt
  • Peber
  • Parmesan i flager
  • Pinjekerner ristede og let saltede

Sådan gør du

  • Skær oksekødet i meget tynde skiver på cirka 1 millimeter. Placér det på 4 tallerkener.
    Skyl og tør salaten.
    Rør en dressing af olienolie, citronsaft, grøn pesto, salt og peber og vend rundt i salaten.
    Top hver tallerken med salat-blandingen og pynt med pinjekerner og flager af parmesan på toppen
    Carpaccio

Om forfatteren


Anne Mette elsker at eksperimentere med nye ting i køkkenet - gerne med sæsonens råvarer - hvad enten det er syltning, bagning eller madlavning!