x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Carpaccio salat

ANNE METTE AUTZEN | 5. oktober 2018

Selv om man naturligvis kan lave sin egen carpaccio, er det rart en gang imellem at springe over, hvor gærdet er lavest. 

Jeg har derfor til denne ret købt en færdig carpaccio og anrettet den som en salat med feldsalat, parmesanost og en lækker, hvidløgskrydret olivenolie.

Servere som forret med hjemmebagt brød eller som en del af en tapasanretning.


Carpaccio salat

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 5 minutter
Antal: 2 Portioner
Forfatter: Anne Mette Autzen

Ingredienser

  • 1 package Carpaccio Marineret okseinderlår
  • 150 gram Feldsalat
  • Parmesan høvlet i flager
  • 3 spsk. Olivenolie
  • 1 clove Hvidløg
  • Krydderier salt og peber

Sådan gør du

  • Skyl salaten grundigt og tør den godt.
    Læg den på et fad og fordel carpaccioen ovenpå.
    Krydr med salt og rigeligt friskkværnet peber.
    Pres hvidløget og rør det sammen med olivenolien i en lille skål. 
    Fordel hvidløgsolien over retten og drys derefter med flager af parmesanost. 
    Carpacciosalat er velegnet som forret, frokostret eller som en del af en tapasanretning.
    Carpaccio salat

Om forfatteren


Anne Mette elsker at eksperimentere med nye ting i køkkenet - gerne med sæsonens råvarer - hvad enten det er syltning, bagning eller madlavning!