Opskrift på butterdejssnack
Små, nemme snacks lavet af en rulle færdigkøbt butterdej og et glas pesto fra supermarkedet – hvor nemt kan det lige være!
Server de lækre små butterdejsstykker som snacks, som del af en forret eller som tilbehør til suppe.
Butterdejssnack
Ingredienser
- 1 stk. Butterdej
- Pesto rød
- Pesto grøn
Sådan gør du
- Butterdejsrullen rulles ud og skæres over på midten. Hver halvdel smøres med henholdsvis grøn og rød pesto. Dejstykket med den grønne pesto skæres i strimler på cirka 1 centimeter og “twistes” rundt ved at dreje den ene ende rundt. Du skal ende med nogle lange “stave” af dej, der minder om en italiensk grissini. Dejstykket med den røde pesto rulles som en roulade og skæres i skiver på cirka 1/2-1 centimeter. Begge slags butterdejssnacks bages i almindelig ovn ved 200 grader i cirka 15 minutter. Afkøles på en bagerist inden servering.