Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Butterdejssnack

Anne MetteAnne Mette Autzen

Anne Mette elsker at eksperimentere med nye ting i køkkenet - gerne med sæsonens råvarer - hvad enten det er syltning, bagning eller madlavning!

14. august 2018
Små, nemme snacks lavet af en rulle færdigkøbt butterdej og et glas pesto fra supermarkedet - hvor nemt kan det lige være! Server de lækre små butterdejsstykker som snacks, som del af en forret eller som tilbehør til suppe.

Opskrift på butterdejssnack

Små, nemme snacks lavet af en rulle færdigkøbt butterdej og et glas pesto fra supermarkedet – hvor nemt kan det lige være!

Server de lækre små butterdejsstykker som snacks, som del af en forret eller som tilbehør til suppe.   


Antal: 1 Portioner

Butterdejssnack

Små, nemme snacks lavet af en rulle færdigkøbt butterdej og et glas pesto fra supermarkedet – hvor nemt kan det lige være! Server de lækre små butterdejsstykker som snacks, som del af en forret eller som tilbehør til suppe.
Forfatter: Anne Mette Autzen
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 15 minutter

Ingredienser

  • 1 stk. Butterdej
  • Pesto rød
  • Pesto grøn

Sådan gør du

  • Butterdejsrullen rulles ud og skæres over på midten.
    Hver halvdel smøres med henholdsvis grøn og rød pesto.
    Dejstykket med den grønne pesto skæres i strimler på cirka 1 centimeter og “twistes” rundt ved at dreje den ene ende rundt. Du skal ende med nogle lange “stave” af dej, der minder om en italiensk grissini. 
    Dejstykket med den røde pesto rulles som en roulade og skæres i skiver på cirka 1/2-1 centimeter.
    Begge slags butterdejssnacks bages i almindelig ovn ved 200 grader i cirka 15 minutter.
    Afkøles på en bagerist inden servering.

Noter

Udskift grøn og rød pesto med oliven- og tomattapenade. Det er også lækkert!