x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Broccolisalat med peanutbutterdressing

FADLSFORLAG | 28. marts 2019

Dejlig og lækker opskrift på broccolisalat serveret med peanutbutterdressing.

Opskriften passer til 3-4 personer, hvis det serveres som tilbehør.

Vi har opskriften fra bogen: “Hverdagsfavoritter“, hvor forfatterne siger følgende om opskriften:

“Vi er både vilde med peanutbutter og det asiatiske køkken, og i denne salat kombineres de på bedste vis.

Salaten kan spises som et måltid i sig selv, men den smager også forrygende til veggiedeller eller falafler.”


Broccolisalat med peanutbutterdressing

No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Broccoli, Frokost, Salat, Tilbehør
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 5 minutter
Antal: 4 Portioner
Forfatter: fadlsforlag

Ingredienser

Salat

  • 1 stk. Broccoli
  • 2 stk. Forårsløg
  • 1 stk. Æble
  • 100 gram Edamamebønner Frosne
  • Peanuts 1 håndfuld

Dressing

  • 2 spsk. Peanutbutter
  • 3 spsk. Vand
  • 2 spsk. Soja
  • Limesaft saft af 1 lime
  • Chili 3-4 cm rød chili
  • Frisk ingefær 1 x 1 cm

Sådan gør du

  • 1.    Skær broccolibuketter og stokken i små, mundrette stykker. Snit forårsløg fint, og hak æblet. Bland det hele i en skål.
    2.    Hæld kogende vand over edamamebønnerne, og lad dem stå i 2 minutter, inden vandet sies fra. Tilsæt dem til skålen, og vend rundt.
    3.    Lav dressingen ved at røre peanutbutter, vand, sojasauce og lime sammen i en skål. 
    4.    Hak den røde chili meget fint, og skræl og riv ingefæren. Tilsæt det til dressingen, og rør den godt sammen. 
    5.    Hæld dressingen over salaten, og massér den ind i salaten med hænderne, så det hele blandes godt. 
    6.    Top salaten med peanuts, og servér. 

Noter

Tip: Tilsæt evt. en dåse kikærter til salaten for at gøre salaten endnu mere mættende.

Om forfatteren




Vi har fået opskriften fra bogen: "Hverdagsfavoritter"