x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Bønnefritter

ANETTE SøSTRøM ASMUSSEN | 28. april 2018

Sprøde, læjkre bønnefritter smager dejligt og er et godt alternativ til de fede og usunde pommes fritter. 


Bønnefritter

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 30 minutter
Antal: 2 Personer
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen

Ingredienser

  • 300 gram Haricots Vert (Grønne bønner)
  • 3 spsk. Olie
  • Havsalt

Sådan gør du

  • Vend bønnerne i olien og fordel bønnerne på en bageplade med bagepapir.
    Bønnefritter
    Drys bønnerne med havsalt og bag dem i ovnen ved 200 grader i 30 minutter.
    Tag bønnerne ud af ovnen og lad dem dryppe af inden servering.
    Bønnefritter

Om forfatteren


Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.