x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Bearnaise kartofler

ANNE METTE AUTZEN | 26. januar 2019

Flødekartofler i en lidt anden form. Fløden er udskiftet med bearnaisesauce og det gør bestemt ikke noget.

Smagene passer rigtig godt sammen og retten er dejlig nem at lave.


Bearnaise kartofler

No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Aftensmad, Kartofler, Sauce Bearnaise, Tilbehør
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 35 minutter
Antal: 4 Portioner
Forfatter: Anne Mette Autzen

Ingredienser

  • 1 kilogram Kartoffel
  • Salt
  • 450 milliliter Bearnaise
  • 1 stk. Mozarella Bøf

Sådan gør du

  • Kartoflerne skrælles og skæres i skiver. Gerne på et mandolinjern.
    Herefter puttes de i en gryde og koges cirka. 10 minutter i let-saltet vand.
    Herefter hældes kartoflerne i et ildfast fad og overhældes med din yndlings bearnaise. Det skal være en købe-bearnaise, hvis du bruger en hjemmelavet sauce, så vil den skille i ovnen.
    Til sidst smuldres der bøffelmozzarella hen over bearnaisen.
    Retten stilles i ovnen ved 200 grader varmluft.
    Den skal tilberedes indtil osten er gylden. Det tager cirka. 25-30 minutter.
    Tag den ud af ovnen og lad den hvile i 5 minutter før den serveres.

Om forfatteren


Anne Mette elsker at eksperimentere med nye ting i køkkenet - gerne med sæsonens råvarer - hvad enten det er syltning, bagning eller madlavning!


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'my_deregister_scripts' not found or invalid function name in /home/gastrof1/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 287