Flødekartofler i en lidt anden form. Fløden er udskiftet med bearnaisesauce og det gør bestemt ikke noget. Smagene passer rigtig godt sammen og retten er dejlig nem at lave.

Opskrift på bearnaise kartofler
Flødekartofler i en lidt anden form. Fløden er udskiftet med bearnaisesauce og det gør bestemt ikke noget.
Smagene passer rigtig godt sammen og retten er dejlig nem at lave.

Servings: Portioner
Bearnaise kartofler
Flødekartofler i en lidt anden form. Fløden er udskiftet med bearnaisesauce og det gør bestemt ikke noget. Smagene passer rigtig godt sammen og retten er dejlig nem at lave.
Ingredients
- 1 kilogram Kartoffel
- Salt
- 450 milliliter Bearnaise
- 1 stk. Mozarella Bøf
Instructions
- Kartoflerne skrælles og skæres i skiver. Gerne på et mandolinjern. Herefter puttes de i en gryde og koges cirka. 10 minutter i let-saltet vand. Herefter hældes kartoflerne i et ildfast fad og overhældes med din yndlings bearnaise. Det skal være en købe-bearnaise, hvis du bruger en hjemmelavet sauce, så vil den skille i ovnen. Til sidst smuldres der bøffelmozzarella hen over bearnaisen. Retten stilles i ovnen ved 200 grader varmluft. Den skal tilberedes indtil osten er gylden. Det tager cirka. 25-30 minutter. Tag den ud af ovnen og lad den hvile i 5 minutter før den serveres.