Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Bearnaise kartofler

Anne MetteAnne Mette Autzen

Anne Mette elsker at eksperimentere med nye ting i køkkenet - gerne med sæsonens råvarer - hvad enten det er syltning, bagning eller madlavning!

26. januar 2019
Flødekartofler i en lidt anden form. Fløden er udskiftet med bearnaisesauce og det gør bestemt ikke noget. Smagene passer rigtig godt sammen og retten er dejlig nem at lave.

Opskrift på bearnaise kartofler

Flødekartofler i en lidt anden form. Fløden er udskiftet med bearnaisesauce og det gør bestemt ikke noget.

Smagene passer rigtig godt sammen og retten er dejlig nem at lave.


Servings: 4 Portioner

Bearnaise kartofler

Flødekartofler i en lidt anden form. Fløden er udskiftet med bearnaisesauce og det gør bestemt ikke noget. Smagene passer rigtig godt sammen og retten er dejlig nem at lave.
Author: Anne Mette Autzen
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 35 minutter

Ingredients

  • 1 kilogram Kartoffel
  • Salt
  • 450 milliliter Bearnaise
  • 1 stk. Mozarella Bøf

Instructions

  • Kartoflerne skrælles og skæres i skiver. Gerne på et mandolinjern.
    Herefter puttes de i en gryde og koges cirka. 10 minutter i let-saltet vand.
    Herefter hældes kartoflerne i et ildfast fad og overhældes med din yndlings bearnaise. Det skal være en købe-bearnaise, hvis du bruger en hjemmelavet sauce, så vil den skille i ovnen.
    Til sidst smuldres der bøffelmozzarella hen over bearnaisen.
    Retten stilles i ovnen ved 200 grader varmluft.
    Den skal tilberedes indtil osten er gylden. Det tager cirka. 25-30 minutter.
    Tag den ud af ovnen og lad den hvile i 5 minutter før den serveres.