Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Bashed Potatoes

Per Asmussen
   

Per er stifter af og redaktør på GastroFun.dk. Pers hjerte banker især for sous vide-teknikken, saucer og krogmodnet kød. Hans mission er at få danskerne til at spise bedre, lege og eksperimentere i køkkenet.

16. marts 2018

Opskrift på bashed potatoes

Denne nemme og lækre opskrift hjælper dig med at få kartofler på en lækker og anderledes måde:

Bashed Potatoes (fladtrykte kartofler) er en god måde at hjælpe dine ovnstegte kartofler til at få endnu mere stegeskorpe og sprødhed.

Bashed Potatoes opskrift


Servings: 2 Portioner

Bashed Potatoes

Author: Per Asmussen
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 1 time

Ingredients

  • 500 gram Kartoffel
  • 2 spsk. Olie Smagsneutral
  • Krydderier Salt og peber

Instructions

  • Vask kartoflerne og tør dem godt af. De må meget gerne beholde deres skind.
    Vend dem i olien og krydr med salt og peber.
    Læg dem i et ildfast fad og tilbered dem i 30 minutter ved 200 grader varmluft.
    Tag kartoflerne ud og tryk dem flade med en grydeske og giv dem 30 minutter igen ved 200 grader varmluft.
    Grunden til at de bliver trykket (bashed) er at det giver mere overflade der kan få stegeskorpe.
    Bashed potatoes
    De er klar til servering derefter.