Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Barbecue Sauce, hjemmelavet

Food N FunFood N' Fun

Ambitiøs amatør og autodidakt kok i eget køkken. Praktisere blandt andet Sous Vide med stor succes. Grundlægger, direktør, webmaster, stik i rend-dreng og pedel på YouTube-kanalen Food N' Fun. En kanal med videoer udelukkende filmet/redigeret/uploaded på en smartphone.

27. marts 2019
Smagen af ægte barbecue med JackD

Opskrift på barbecue sauce, hjemmelavet

Der er ikke noget som smagen af en godt krydret barbecue sauce, der kan spice en snasket burger op.

Barbecue saucen er oplagt til mange retter – men kød, der skal på grillen, har især godt af en god barbecue sauce. Svinekød, såsom spareribs og koteletter, får nyt liv, når det får selvskab af en god, hjemmelavet barbecue sauce eller marinade.

Den opskrift, som du præsenteres for her, fandt jeg for mange år siden, da jeg skulle forsøge mig med pulled port for første gang. Det var dengang, pulled pork endnu var ukendt. Så jeg gik all in på at lave en god barbecue, men med fokus på, at den skulle kunne laves i mit eget køkken uden problemer.

Se med herunder – og velbekomme!

bbq1


Antal: 1 Portioner

Barbecue Sauce, hjemmelavet

Smagen af ægte barbecue med JackD
Forfatter: Food N' Fun
Ret: Sauce
Køkken: Amerikansk
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 35 minutter

Ingredienser

  • 2 stk. Rødløg
  • 2 stk. Hvidløg
  • 50 gram Brun farin
  • 1 deciliter Teriyaki sauce
  • Soya Efter behag
  • 2 deciliter Æblejuice
  • 1 deciliter Jack Daniels
  • 1 stænk Tabasco Sauce
  • 1 deciliter Ketchup
  • 1 tsk. Røget paprika Kan undlades
  • 1 spsk. Maizena Kun til jævning hvis nødvendig

Sådan gør du

  • Hak rødløg og hvidløg og steg dem i en gryde, til de bliver brune.
  • Tilsæt de resterende ingredienser.
  • Varm saucen op til kogepunktet, og lad den derefter simre i min. 30 minutter under jævnlig omrøring.
  • Når de 30 minutter er gået, kan du vælge at blende saucen eller jævne den med maizena til den ønskede konsistens.Jeg foretrækker at bevare lidt struktur, så jeg blender ikke min sauce, men ofte jævner jeg den, så sidder den bedre fast på Spareribs eller i en burger. Hvis saucen blendes passer den ofte bedre til eks. en dip. Velbekomme 

Noter

Opskriften er i sin tid inspireret fra Gastromands univers.
Tak for en god opskrift