
Opskrift på banansnack med müsli og chokolade
Overskud af modne bananer? Tryl dem ned i de her små skønne bananhapsere…
Bananhapserne tager ingen tid at lave og består af bare 4 ingredienser – de er perfekte som et lille sødt indslag i madpakken og stiller sukkertrangen uden at være syndige…
Udover müsli er der modne bananer, hakkede mandler og mørk chokolade – alt røres sammen og trilles til kugler, der bages et kvarters tid og voila – søde små hapsere til enhver anledning
Har du ingen müsli, kan det erstattes af helt almindelige havregryn – det smager også super dejligt!

Banansnack med müsli og chokolade
Ingredients
- 2 stk. Moden Banan moste
- 2 deciliter Müsli müsliblanding (jeg brugte en med havregryn, frugt og nødder) – kan erstattes af havregryn
- 25 gram Mørk chokolade
- 25 gram hakkede mandler eller andre nødder
Instructions
- Rør alle ingredienser godt sammen og brug hænderne til at forme små hapsevenlige kugler.
- Anbring på bageplade og tilbered 15 min i en 200 grader, forvarmet ovn (alm ovn). De er færdige, når de er faste og let gyldne.
- Spis med det samme eller opbevar på køl i lufttæt beholder – kan holde sig 2-3 dage og bruges efter behov
Notes
