ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Banansnack med müsli og chokolade

HENRIETTE KRISTIANSEN | 15. november 2022
Bananhapserne tager ingen tid at lave og består af bare 4 ingredienser – de er perfekte som et lille sødt indslag i madpakken og stiller sukkertrangen uden at være syndige…
Bananhapsere med müsli og chokolade

Overskud af modne bananer? Tryl dem ned i de her små skønne bananhapsere…

Bananhapserne tager ingen tid at lave og består af bare 4 ingredienser – de er perfekte som et lille sødt indslag i madpakken og stiller sukkertrangen uden at være syndige…

Udover müsli er der modne bananer, hakkede mandler og mørk chokolade – alt røres sammen og trilles til kugler, der bages et kvarters tid og voila – søde små hapsere til enhver anledning

Har du ingen müsli, kan det erstattes af helt almindelige havregryn – det smager også super dejligt!


Bananhapsere med müsli og chokolade

Banansnack med müsli og chokolade

Bananhapserne tager ingen tid at lave og består af bare 4 ingredienser – de er perfekte som et lille sødt indslag i madpakken og stiller sukkertrangen uden at være syndige…
No ratings yet
Udskriv Pin
Ret: Bagning, Snack, Sødt
Køkken: Dansk
Forb. tid: 3 minutter
Tilb. tid: 14 minutter
Antal: 8 stk.
Forfatter: Henriette Kristiansen

Ingredienser

  • 2 stk. Moden Banan moste
  • 2 deciliter Müsli müsliblanding (jeg brugte en med havregryn, frugt og nødder) – kan erstattes af havregryn
  • 25 gram Mørk chokolade
  • 25 gram hakkede mandler eller andre nødder

Sådan gør du

  • Rør alle ingredienser godt sammen og brug hænderne til at forme små hapsevenlige kugler.
  • Anbring på bageplade og tilbered 15 min i en 200 grader, forvarmet ovn (alm ovn). De er færdige, når de er faste og let gyldne.
  • Spis med det samme eller opbevar på køl i lufttæt beholder – kan holde sig 2-3 dage og bruges efter behov

Noter

Bananhapsere med müsli og chokolade

Om forfatteren


Instragram madblogger (henriette_ak)